Hlavní obsah

Američtí Skillet se po dvou letech vracejí na Rock for People

Novinky, Denisa Nováková

Letošní ročník hradeckého hudebního festivalu je opět nabitý zvučnými jmény. Mezi ta hlavní patří i Skillet, rocková kapela z Memphisu, která se nejen u nás těší velké oblibě. Tennesseeští rodáci přivezou svoji show v pátek 6. července a zakončí tak třídenní hudební maraton.

Foto: Jakub Hendrych

Skillet na Rock for People 2016

Článek

Naposledy Skillet navštívili Českou republiku v prosinci 2016 v rámci svého The Unleashed Tour a nechali za sebou hlavně pozitivní ohlasy. Není tedy divu, že je rockoví nadšenci chtějí zpět.

Kapela se v našich končinách začala objevovat poměrně nedávno, přestože celosvětově vystupuje už dvě dekády. Charakteristický je pro skupinu, jak úderný hlas zpěváka Johna Coopera, tak i fakt, že za bicí v jejich sestavě vždy usedá výhradně dívka, která pokrývá druhé vokály.

Mají na kontě deset alb a dvě ceny Grammy. Nejsou však cizí ani filmovým fanouškům, jelikož se jejich tvorba objevila i v nemalém množství snímků a seriálů.

Vstupenky na celou akci Rock for People jsou v prodeji na oficiálních stránkách festivalu nebo na portálu GoOut. Kromě Skillet se však na letošním ročníku ukáží také například The Prodigy, Volbeat, The Kooks, Marmozets a další. Organizátoři navíc tradičně nabízejí kategorické vstupné. Návštěvníci si tak mohou zakoupit lístky na celé tři dny, nebo si vybrat jednodenní programy podle své libosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám