Hlavní obsah

Amatérská volejbalová liga se stěhuje z palubovek na antuku

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Praze, Brně, Hradci Králové a Liberci se odehraje letní antuková obdoba Amatérské volejbalové ligy. Letos této soutěži propůjčila jméno firma Triko4U, která vítěze odmění tričky s originálním potiskem.

Článek

Letní Amatérská volejbalová liga (AVL) proběhne ve vybraných městech v květnu a v červnu. V každém regionu se družstva utkají systémem každý s každým. Ve hře jsou lákavé ceny. Jednou z nich je například divoká karta do vyšších lig nové halové sezóny, která začne v říjnu. V Praze se Triko4U uskuteční na antukových kurtech ostrova Štvanice a odstartuje v neděli 12. května. Vrchol soutěže je plánován na sobotu 8. června.

V Hradci Králové jsou dějištěm Triko4U Letní AVL antukové kurty Sokola Pouchov. Soutěž se tu koná od 12. května do 23. června. Brno a Liberec si úvodní turnaj odbydou v neděli 19. května. V Brně se soutěž odehraje na kurtech TJ Komín, po loňském úspěchu se soutěž v Liberci uskuteční v areálu Pilínkov. Finálový turnaj v Brně i v Liberci proběhne 15. června.

Pro letní soutěž AVL platí stejná pravidla jako pro halovou sezónu, družstva musí mít na hřišti vždy alespoň dvě ženy nebo alespoň dva muže, přičemž je povolena maximálně jedna registrovaná hráčka. Mizuno Amatérská volejbalová liga je soutěž neregistrovaných volejbalistů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám