Hlavní obsah

Album hvězd aneb Bulvár se bude pídit po informacích o hvězdách Semaforu

Novinky, Petr Mráček

Do divadla Semafor vtrhne "bulvár". Drze a bez servítků, v podobě dvou bulvárních reportérů Felixe Slováčka juniora a Lenky Pixové.

Foto: Petr Mráček

Jiří Suchý při zkoušce Albumu hvězd

Článek

Říkají o sobě, že jsou "bulvár" laskavý, že jim nejde o laciné výmysly a drby. O to jsou možná nebezpečnější pro hlavní aktéry, které budou zpovídat. Tvrdí také, že o osobnostech sbírají pouze a jen pozitivní a pravdivé zajímavosti. A co víc, že o tom nikde psát nebudou, ale všechno budou hned vyprávět, ukazovat a dokazovat a to přímo na semaforském jevišti.

Jejich obětí se stanou pochopitelně dvě největší hvězdy pražského divadla Semafor - Jiří Suchý a Jitka Molavcová. Celou, již tak možná, pro obě hlavní hvězdy, nepříjemnou situaci jim ještě zhorší jejich zlomyslní kolegové Dáša Zázvůrková, Lucie Černíková, Jiří Štědroň, Karolína Gudasová, Olina Patková, Michal Stejska a Petr Macháček, kteří na ně prozradí i to, co nevědí. A ještě ke všemu prý bude zveřejněna spousta dosud neviděných fotografických i filmových důkazů.

Celá ona "bulvární" akce se odehraje v divadle Semafor ve čtvrtek 27. března v 19 hodin pod názvem Album hvězd. Vstupenky na představení jsou v předprodeji divadla Semafor. Přijďte se podívat na neobvyklý večer, ve kterém se jistě dozvíte něco nového ze života Jiřího Suchého i Jitky Molavcové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám