Hlavní obsah

Akce pro dárce krve ve Zlínském kraji - Daruj krev a relaxuj

Novinky, Dana Lipovská

Resort Valachy Velké Karlovice připravil ve spolupráci se čtyřmi nemocnicemi Zlínského kraje odměnu pro dárce krve. Každý, kdo přijde darovat krev od 1. do 30. dubna na transfúzní stanice ve Zlíně, Uherském Hradišti, Vsetíně a Kroměříži, získá zvýhodněný vstup za jednu korunu do Wellness Horal.

Foto: archiv Resort Valachy
Článek

Dárci tak mohou po odběru krve načerpat nové síly ve vyhlášeném beskydském wellness areálu s trojicí termálních bazénů se slanou vyhřívanou vodou, fitness centrem a saunovým světem s nabídkou exotických masáží a saunových rituálů.

„Víme, že dárců krve stále není dost, rádi touto formou pomůžeme podpořit dobrou věc a odměnit dobrovolníky. Akci letos pořádáme již potřetí a v minulých dvou letech pomohla přivést do transfúzních stanic větší množství dárců, což nás velmi těší,” uvedl ředitel Resortu Valachy Tomáš Blabla.

„Vítáme každou akci, která pomůže k získání nových dárců krve, nezapomínáme však ani na naše stávající a pravidelné dobrovolné dárce krve. Akce Daruj krev a relaxuj je výborným benefitem pro všechny, jsem za to ráda a vážím si takové nabídky. Péče o dárce krve je pro nás prioritní,” uvedla MUDr. Jana Pelková, primářka Hematologicko-transfuzních oddělení v Krajské nemocnici T. Bati a ve Vsetínské nemocnici.

Vstupenku do Wellness Horal, za niž dárci zaplatí symbolickou jednu korunu místo obvyklých 680 Kč, lze využít k pobytu v délce 4,5 hodiny ve všech prostorách relaxačního centra ve všedních dnech od 1. dubna do 31. května (nelze čerpat o víkendech a v termínech 26. 4. -1. 5. a 4. - 8. 5. 2018). K získání výhody stačí prokázat se při příchodu kartičkou dárce vybrané transfúzní stanice s termínem odběru od 1. do 30. dubna 2018.  

Reklama

Výběr článků

Načítám