Hlavní obsah

Abonentní cykly pro děti i dospělé ve společnosti Komorní filharmonie Pardubice

Novinky, Dana Ehlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Abonenty neboli předplatitele si snaží udržet každý, kdo je získal, a ne jinak tomu je v případě Komorní filharmonie Pardubice. Věrné posluchače si KFP hýčká a nabízí jim každoročně opravdové lahůdky včetně lákavých výhod.

Foto: Komorní filharmonie Pardubice (archiv)

V pondělí 10. února zahájí Komorní filharmonie Pardubice prodej abonmá zájemcům z řad široké veřejnosti.

Článek

V pondělí 10. února začne prodej abonmá zájemcům z řad široké veřejnosti, který potrvá až do 19. února.

„Předplatitelé večerních cyklů A, B a C čekají v této sezoně celkem čtyři koncerty klasické hudby. Všechny koncerty jsou opatřeny názvy, které daný večer charakterizují. Posluchači se můžou těšit na koncerty Zpátky doma!, 4+1 = KFP+BSQ, Znovu Vídeň - další z koncertů v rámci projektu Češi ve Vídni a Slavíme s Ludwigem - koncert, pořádaný k 250. výročí narození Ludwiga van Beethovena,“ uvedla krátce před zahájením prodeje abonmá, které startuje 10. února, Tereza Břízová, tisková mluvčí KPF s tím, že všechny koncerty jsou zárukou příjemně strávených večerů ve společnosti nejen pardubického orchestru, ale i zajímavých dirigentů a sólistů z celého světa.

Své výhody mají u pardubické filharmonie i děti: „Cyklus nedělních matiné pro děti a rodiče s podtitulem O čem nám vypráví hudba patří k nejoblíbenějším hudebním pořadům v nabídce Komorní filharmonie Pardubice. Koncerty jsou určeny dětem ve věku přibližně 5 až 13 let. Jejich protagonisté provází děti světem hudby zábavnou, neotřelou formou a zapojují je do dění na pódiu. Letos jsou v plánu pro dětské posluchače celkem tři koncerty - Strašidla v hudbě v březnu, Sladkosti v hudbě v dubnu a Slavnosti v hudbě v květnu 2020,“ vystavila další pozvánku k hudebnímu zážitku Tereza Břízová.

Od 24. února pak bude zahájen prodej vstupenek na jednotlivé abonentní koncerty.

Reklama

Výběr článků

Načítám