Hlavní obsah

38. Setkání heligonkářů se chystá v Besednici

Novinky, Karel Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další ročník Setkání heligonkářů v Besednici proběhne ve sváteční Den české státnosti 28. září v hostinci U Martínků za účasti mnoha vyhlášených muzikantů z celé naší vlasti.

Foto: Karel Novotný

Muzikanti Kladenská heligonka

Článek

Kulturní a zábavní spolek Vltavín v městysu Besednice pod vedením předsedkyně Marie Brunové se podílí na organizování a spoluorganizování kulturních akcí pro děti i dospělé. Mezi mnoha celoročními akcemi také pořádá pod záštitou skupiny Voraři další oblíbené Setkání heligonkářů v hostinci U Martínků ve sváteční Den české státnosti v sobotu 28. září od 13.00 hodin.

Akce však začne již v 10.00 hodin vystoupením Kladenské heligonky jak na terase hostince, tak i při pietní vzpomínce u společného hrobu obětí Poříčské katastrofy na místním hřbitově ve 12.00 hodin.

Samotné setkání heligonkářů pak slibuje dobrou zábavu při oblíbených písničkách v podání známých osobností a muzikantů ve velkém sále hostince U Martínků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám