Hlavní obsah

1. FK Příbram spouští fotbalové studio

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Upoutávky na utkání, rozhovory s hráči i funkcionáři nebo reportáže z nejrůznějších akcí k fotbalovému týmu patří. Novinku v rámci českých klubů si nyní pro fanoušky a příznivce připravil příbramský klub 1. FK Příbram.

Foto: Jaroslav Hájek

Nápadů má tým opravdu mnoho, a tak se fanoušci mají nač těšit.

Článek

Vedení klubu a jeho marketingové oddělení se rozhodlo, že bude pravidelně připravovat svoje fotbalové studio. Diváci se každý měsíc mohou těšit na kompletní shrnutí všech událostí, které se v klubu za poslední dobu odehrály. Navíc se připravují i bonusová videa ze zákulisí. 

„Po startu jarní části Synot ligy jsme pro fanoušky připravili právě tuto novinku, studio 1. FK Příbram, která se natáčí v diamantové "VIPce". Za moderátorkou je krásný pohled na celý stadion. Věřím, že se nápad bude fanouškům líbit," uvedl marketingový manažer Tomáš Větrovský, který s touto myšlenkou přišel.

Celý tým se myšlenky marketingového manažera ujal s vervou. Vytvořila se podoba studia, úvodní animace, celkový design a mnoho dalších součástí.

V každém díle budou speciální hosté. Do prvního studia, které spatří světlo světa 6. března, přijal pozvání Roman Bednář, který na Britských ostrovech odehrál více zápasů než v české nejvyšší lize a nakoukl i do Premier League. Pro jeho fanoušky bude jistě překvapením například fakt, že si zahrál i v seriálu.

Druhým hostem prvního studia je Petr Janota, který vede tým U19 za titulem, aby si mohli zahrát dorosteneckou ligů mistrů. Každý fanoušek určitě souhlasí s tím, že by bylo skvělé vidět hrát v Příbrami třeba slavný  Manchester City a jeho slavné dorostence.

Fotbalové studio bude vysíláno na webu klubu fkpribram.cz, na serveru YouTube, v místní regionální televizi i na facebooku Dobříšsko aktuálně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám