Hlavní obsah

Ve Skotsku otevřou první Santovu poštu

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S Vánoci se blíží i psaní dopisů s prosbou o dárky, které chtějí zejména děti najít pod stromečkem. V několika skotských městech specificky k tomuto účelu otevřou koncem listopadu pobočky Santovy pošty.

Foto: Profimedia.cz

Santova pošta ve Finsku, ilustrační foto

Článek

Tematicky zřízené poštovní pobočky, první svého druhu ve Skotsku, se otevřou ve městech Crieff, Perth a Kinross. Děti i dospělí tam budou moci poslat pouze dopisy adresované Santovi.

Přátelští elfové, kteří budou na pobočkách šířit patřičnou sváteční náladu, všem s odesíláním dopisů ochotně pomohou.

Na poště budou k dispozici samozřejmě i svátečně laděné dopisní papíry, známky a také speciální poštovní schránka, ze které budou dopisy „putovat přímo k adresátovi” do Laponska. K dispozici bude i tzv. „elfí workshop”.

Vánoční sezona byla zahájena, Santa opět otevřel svůj dům v rodném Laponsku

Vánoce

Sváteční otevření pobočky ve městě Crieff na James Square proběhne v sobotu 30. listopadu u příležitosti slavnostního spuštění vánoční výzdoby města.

„Santova pošta se v Anglii a Walesu stala velice populární, proto jsme rádi, že můžeme jako první ve Skotsku otevřít stejnou právě u nás, v Crieffu. Otevřeno bude o víkendech a také několik hodin denně v běžném týdnu,” uvedl pro Daily Record David McCann.

10 nejlepších vánočních filmů pro pravou sváteční atmosféru

Vánoce

Dopis Ježíškovi

Poslat dopis Ježíškovi můžete poštou i u nás.

Adresa Ježíškovy pošty

Vánoční Pošta

Vánoční Pošta Boží Dar 1

362 62 Boží Dar

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám