Hlavní obsah

Václav Noid Bárta dostal největší vánoční dárek předčasně

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvák Václav Noid Bárta si letos užije první Vánoce s dcerou Terezkou, kterou jeho žena Gábina přivedla na svět v listopadu. Dceru považuje za svůj nejkrásnější vánoční dárek.

Vánoce Václava Noida Bárty Video: Novinky

 
Článek

„Máme Terezku, žádný větší dárek už nebude,” řekl Novinkám Václav Noid Bárta. Svátky s dětmi už prožívá deset let, protože žije v domě se svým bratrem Štěpánem, který má tři potomky.

„Všechny Vánoce jsem uzpůsoboval tak, aby byly hlavně pro děti bratra. Už devět let dělám Vánoce tak, aby oni byli šťastní,” vysvětluje.

Péči o dceru prý zvládá skvěle. „Myslím, že to dávám dobře, snažím se přebalovat, koupat, pomáhat. Spousta mých kamarádů říkalo, že k dceři budu mít vztah, až jí budou třeba dva roky, že si to do té doby neužiju. Naopak. Já ji každým dnem miluju víc a víc,” dodal Noid.

Reklama

Související témata:

Související články

Jiří Adamec bude trávit Vánoce v Alpách

Režisér Jiří Adamec bude mít letos velmi netradiční Vánoce. S rodinou bude Štědrý den trávit v Alpách. S manželkou Janou Adamcovou a dětmi se už nemohou...

Lucia Šoralová bude mít punkové Vánoce

Zpěvačka Lucia Šoralová prý bude mít punkové Vánoce. K dceři Rebece letos v září přibyl syn Ondřej a Lucia tak vůbec nic nestíhá. Dárky proto bude nakupovat na...

Výběr článků

Načítám