Hlavní obsah

Tipy na dárky na poslední chvíli

Novinky, Dana Sokolová

Štědrý večer je téměř za dveřmi, přesto mnozí z nás stále nemají nakoupené všechny dárky. Pokud stále tápete a nevíte, čím překvapit své nejbližší, pak se podívejte na naše tipy, které mohou vaši situaci vyřešit.

Foto: Profimedia.cz

Inspirujte se, jaké dárky sehnat na poslední chvíli.

Článek

Dárky na poslední chvíli můžete vyřešit jednak v obchodních centrech, kde mají otevřeno i na Štědrý den dopoledne, ale i v klasických potravinách, kde kromě jedlých dárků narazíte i na nějakou tu kosmetiku či drobnosti v podobě diářů či pomocníků do kuchyně a domácnosti. I zde můžete zakoupit i dárkové poukazy např. na stažení her na PlayStation, e-knihy, dobití mobilních karet apod.

Spoustu dárků lze nakoupit i v lékárně. Kromě doplňků stravy a vitaminů se může jednat o kvalitní kosmetiku, ale i nejrůznější hygienické pomůcky, čaje či tlakoměry a další zdravotní pomůcky.

Kolik dárků pro děti? Tak akorát

Styl

V nejzazších případech lze dárky vyřešit i na pumpě, kde kromě sladkostí a lahví alkoholu můžete zakoupit např. dálniční známku, poukázky do myčky aut, výherní losy, ale i plyšáka či vůni do automobilu.

Někdy je ale jednodušší vsadit na nejrůznější dárkové karty, poukazy, předplatné časopisu, vstupenky na koncerty, divadelní představení, muzikál apod. Všechny tyto věci snadno objednáte i online. Vhodné mohou být i permanentky na cvičení či do saunového světa či wellness pobyty.

Foto: Sazka
Foto: archív firmy

Zleva: Deka ve tvaru ploutve mořské panny, 699 Kč. Šedivé psaníčko, 299 Kč. Růžové pantofle 249 Kč. Červené kožené rukavice, 399 Kč. Vše F&F

Foto: Mastercard
Foto: Martinus.cz

E-knihy Zleva: Hana – Alena Mornštajnová, 189 Kč; Tom Hanks – Neobvyklý typ, 199 Kč; Lazar – Lars Kepler, 249 Kč; Geniální přítelkyně – Elena Ferrante, 174 Kč; Dědina – Petra Dvořáková, 269 Kč

Průzkum: Každý čtvrtý Čech kupuje vánoční dárky už od září

Finance
Foto: LORD OF THE DANCE
Foto: archív firmy

Omron M6 Comfort. Vysoká přesnost měření je u tohoto komfortního modelu zajištěna unikátní Intelli manžetou, která odstraňuje chyby při nesprávném umístění manžety okolo paže, 1990 Kč.

Foto: National Geographic
Foto: archív firmy

Práškové nápoje Geladrink Forte – účinný přípravek s kloubní výživou na bázi kolagenních peptidů skutečně potěší nejen prarodiče, ale třeba i aktivní sportovce či naopak ty, co pohybu a kloubům moc nedají, 757 Kč.

Foto: archív firmy

Poukázka na luxusní bělicí ošetření Orlane Soin de Blanc Whitening Treatment – eliminuje pigmentové skvrny, bojuje proti volným radikálům v pleti, stimuluje tvorbu kolagenu, hydratuje a vyhlazuje povrch pokožky, Institut Orlane Praha, od 5600 Kč.

Foto: archív firmy

Poukaz na kadeřnické služby pražského studia Bomton, od 700 Kč.

Foto: archív firmy

SaSaZu kurz vaření pod vedením šéfkuchaře restaurace Andyho Tana, kde se naučíte přípravu tří tradičních asijských pokrmů a namíchání jednoho koktejlu, 3100 Kč.

Foto: archív firmy

Finlandia vodka má novou designovou láhev. Je vyrobena z ječmene, který zraje pod paprsky půlnočního slunce, jež v létě po celých 72 dní nezapadá. Po spojení s pramenitou vodou filtrovanou přes ledovec starý 10 000 let se 50 dní destiluje, 399 Kč.

Čím udělat radost muži pod stromečkem

Vánoce
Foto: Royal Spa

Poukázku na wellness pobyt s lyžováním – Termální lázně Velké Losiny – wellness hotel DIANA. Poznejte Jeseníky v zimním období, užijte si lyžování a z lyží skočte rovnou do termálu, od 2000 Kč.

Foto: www.valachy.cz

Poukaz na romantické hýčkání ve dvou. Spa hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích přináší speciální nabídku pro páry. Pobyt v komfortním horském hotelu s romantickou večeří, snídaní do postele a relaxační masáží. Cena od 5490 Kč.

Foto: archív firmy

Degustace prvotřídních rumů - Udělejte z oblíbeného pití zážitek a darujte mu ochutnávku prémiových rumů pocházejících z Dominikánské republiky, Jamajky a dalších zemí, kde se tohle muži milované pití zrodilo, Adrop 600 Kč.

Foto: archív firmy

Poukaz na Samurai shot – energetický drink bez sladidel. Samurai shot je silný koncentrát z čaje, který je vhodný jako alternativa alkoholu, ale třeba i jako doplněk do alkoholových koktejlů, od 400 Kč.

Foto: archív firmy

Alpa Francovka s hřebíčkem na rýmu a nachlazení - K ozdravné inhalaci postačí pár kapek Francovky rozpuštěných v horké vodě. Zatímco mentol krásně uvolní dýchací cesty, hřebíček potlačí zánět a posílí vaši odolnost, od 18 Kč.

Foto: archív firmy

Dobré víno nikdy nezklame. Ve vinařství Gotberg každý najde to, co má rád – od vín suchých, polosuchých přes vína polosladká až po ta sladká, slámová i šumivá, od 500 Kč.

Foto: archív firmy

Profesionální meteostanice Sencor SWS 9700 – bezdrátový snímač 5v1 sleduje všechny důležité faktory, jako je rychlost větru, směr větru, dešťové srážky, teplotu i vlhkost, 3999 Kč.

Měkké dárky, které potěší každou ženu

Vánoce
Foto: archív firmy

Set Streamer od Yenkee – pro streamování, vlogování či jiné nahrávání zvuků. Kondenzátorový mikrofon, pop filtr, protivětrný kryt a nastavitelné rameno s antivibračním držákem, 1299 Kč.

Foto: archív firmy

Poukaz na zdraví. Vždyť co víc může člověk nabídnout či dostat než zdraví? Ideální je dárkový poukaz na wellness či na léčebný pobyt v Léčebných lázních Bohdaneč a je jedno, zda obdarovanému je dvacet nebo šedesát let, od 1000 Kč.

Foto: archív firmy

Potěšte pod stromečkem dárkovými poukazy Kliniky Yes Visage na služby největší komplexní kliniky estetické medicíny, plastické chirurgie a preventivní medicíny v Česku a na Slovensku s pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, od 5000 Kč.

Foto: archív firmy

Střelba na venkovní střelnici – vyzkoušíte různé druhy zbraní včetně brokovnice či samopalu. Vše za dobře mířených rad od profesionála. Střelnice je navíc zpřístupněna veřejnosti, Adrop 999 Kč.

Foto: archív firmy

Dárkový poukaz na funkční či elegantní bambusové oblečení české značky Bambutik. Bambusová viskóza je hedvábně jemná, antibakteriální, dobře saje pot, v zimě zahřeje a v létě ochladí. Dárkový poukaz v elektronické podobě, od 500 Kč.

Foto: archív firmy

Dárkové placatky. V žádné výletní výbavě by neměla chybět pořádná placatka. Její kvalitní obsah zahřeje na horách i ve městě. Baleny jsou v bílé papírové krabičce, takže se snadno zabalí jako dárek pro vaše přátele, Albi 269 Kč.

Foto: archív firmy

Kávový seminář Costa Coffee. Odhalíte tajemství kávy a její přípravy nebo se naučíte techniku latte art. Staňte se kávovým odborníkem a naučte se připravit si svoji vlastní kávu, 1790 Kč.

Foto: archív firmy

Sypané konopné čaje jsou to nejlepší, co si můžete nadělit k hlubokému a ničím nerušenému spánku. Ve spojení s dalšími příměsemi může zároveň podporovat také imunitu, hubnutí nebo dobré trávení, Zelená země od 122 Kč.

Foto: archív firmy

Dárkové vánoční koše pro gurmány od Kmotra. Koše plné delikates zahrnující různé variace salámů a klobás, mnohdy doplněné vínem, nadchnou mlsný jazýček každého muže bez ohledu na věk, od 390 Kč.

Foto: archiv firmy

Kurzy vaření Chefparade – zážitek plný neodolatelných chutí, uvolněné atmosféry, překvapivých informací a radosti z povedených výtvorů. Za doprovodu vůní z celého světa se stanete na pár hodin šéfkuchaři i umělci a hlavně vrchními ochutnávači, od 2190 Kč. FOTO: archív firmy

Foto: archív firmy

Vánoční balíček Gran Moravia Extra – sýr Gran Moravia výseč 500 g, Salamino con Gran Moravia 160 g, sýrové Cri Cri 15 g, dárková krabička, 299 Kč

Foto: archív firmy

Gurmánské potěšení v podobě dárkových balíčků, Pražské řeznictví, od 199 Kč

Foto: archív firmy

Nová limitovaná edice Československé slivovice Rudolf Jelínek je pálenkovou oslavou stoletého výročí naší státnosti, 0,35 l 299 Kč.

Tipy na dárky pro ženy, které se chtějí líbit, ale i milovnice dobrodružství

Vánoce

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám