Hlavní obsah

Světoznámý vánoční song Mariah Careyové předělali námořníci na originální klip

Novinky, Jakub Kynčl

Jak si nejlépe zkrátit čekání, když se na něco opravdu těšíte? V tom by vám mohl poradit tým britských námořníků z lodi HMS Ocean. Ti se rozhodli vytvořit originální videoklip ke skladbě Mariah Careyové All I Want For Christmas, aby ukázali svým bližním i celému světu, jak se těší po sedmi měsících domů.

Článek

Vtipný počin námořníků viděla i samotná autorka songu a byla z něj nadšená. Na sociální síti Twitter posádce upřímně poděkovala.

"To je ta nejlepší věc, kterou jsem kdy viděla. Právě jste mi vylepšili den," komentovala Careyová videoklip.

Námořníci se 9. prosince vrátili po sedmi měsících na pevninu. Až do poslední chvíle nebylo jisté, že se na svátky opravdu domů dostanou. Video je tedy jakousi bezprostřední radostnou reakcí na zjištění, že to za svými blízkými na Vánoce stihnou.

Mise se jim značně prodloužila

Loď původně vyrazila jen na sedmitýdenní cvičnou misi, ale nakonec byla na moři čtyřikrát déle. Hned na počátku své plavby byla totiž povolána ke břehům Libye, aby zde podpořila misi NATO v zemi.

Posádka při natáčení klipu vtípky nešetřila. Jeden z námořníků si například oblékl šatičky s motivem britské vlajky, které nosívala Geri Halliwellová ze skupiny Spice Girls. O převleky však obecně nouze nebyla, posuďte sami.

RECENZE: Mariah Carey se drží toho, v čem je silná

Kultura

Reklama

Související články

Kate Mossová letos vánoční dárky uvařila

Modelka Kate Mossová si oblíbila anglický venkov, na svém statku v Costwolds teď pobývá častěji než v Londýně. A zamilovala se také do venkovských džemů...

Výběr článků

Načítám