Hlavní obsah

Sabina Laurinová je ve slavení Vánoc konzervativní

Novinky, Eliška Vinterová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce patří mezi nejoblíbenější období herečky Sabiny Laurinové (47). Tvrdí o sobě, že je konzervativní a ráda dodržuje tradice. A i přes pracovní závazky doufá, že se letos na chvíli zastaví a zhlédne v televizi nějakou hezkou pohádku.

Foto: Profimedia.cz

Sabina Laurinová

Článek

„Na Vánoce se těším už kvůli společnému rodinnému volnu. Každoročně si přeju, aby příští Vánoce probíhaly v klidu. Ale vzhledem k tomu, že je v prosinci až do poslední chvíle nejvíc aktivit a pracovního vytížení, tak se mi to zatím žádný rok úplně nepodařilo,“ svěřila se nám půvabná herečka, která se pravidelně objevuje na obrazovce v seriálu Modrý kód.

„Jsme asi tradiční rodina. O Vánocích u nás na stole nechybí rybí polévka, smažený kapr a bramborový salát. Děti se pravidelně chtějí vracet k tradicím a hodnotám, které je provázely už od dětství,“ popsala herečka, která svátky tráví doma a dovolená v zahraničí a v teple ji rozhodně neláká.

„Štědrý den vždycky trávíme doma v Praze a pak třeba na Silvestra odjedeme na hory. Jsme v určitých věcech konzervativní, nemáme potřebu měnit každoročně ozdoby na stromečku, naopak čím ozdoby více pamatují, tím lepší. A Štědrý den je u nás také vždy ve znamení stejného scénáře,“ popsala herečka s tím, že jejich program je rok co rok neměnný.

Sabina Laurinová: Potřebuju k životu adrenalin, který mě vyhecuje, rozhýbe a rozhoří

Styl

„Od ranního probuzení, přes oznam, což vypadá tak, že holky hledají po bytě malou drobnost, která oznamuje, že večer přiletí Ježíšek, procházku po Praze s návštěvou jednoho nebo dvou kostelů, někdy i malý výlet na Vyšehrad, kam jsem chodila jako malá. Někdy nám změní plány počasí, ale většinou to musí být přes kopírák přesně tak, jak jsme každoročně zvyklí,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám