Hlavní obsah

Pařížskou třídu Champs Elysées rozzářila vánoční výzdoba

Paříž - město světel - září ještě více po tom, co se útočiště všech zamilovaných rozzářilo romantickou vánoční výzdobou. Všemu korunuje proslulá, turisticky velmi oblíbená Eiffelova věž, posetá zlatými blikajícími světélky, která jako by připomínala obří vánoční stromeček.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pařížskou třídu Champs Elysées rozzářila vánoční výzdobaVideo: Reuters

 
Článek

Ohromnou a okouzlující vánoční show spustilo hlavní město Francie ve čtvrtek 21. listopadu. Jednu z nejznámějších ulic v Paříži Champs Elysées rozzářila velkolepá vánoční výzdoba. Celou úchvatnou show doplňovaly osvětlené košaté stromy, nastrojené zářivými žárovkami, které co chvíli měnily barvy.

Silvana, Argentinka žijící ve Francii, byla vyzdobeným hlavním městem naprosto uchvácena. „Je to nádherné, doopravdy krásné! Přišli jsme i přesto, že je velká zima a čekali jsme 45 minut. Děkujeme starostovi. Je to nádherné.”

Slavnostní zimní výzdobu korunuje tradiční Vánoční trh, kde si návštěvníci mohou koupit svařené víno, francouzské palačinky, ale i spoustu drobností a suvenýrů. Rozsvícený a nazdobený bulvár Champs Elysées je jednou z největších turistických atrakcí v Paříži.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám