Hlavní obsah

Miss Kateřina Sokolová už má na Vánoce napečeno

– Praha
Novinky, Saša Šeflová

Kateřina Sokolová stráví se svým přítelem, zlatníkem Robertem Hájkem, už třetí Vánoce. Mezi modelkami je výjimkou, protože je docela zdatná kuchařka. „Jen rybí polévku nedělám, sama ji nejím a partner si ji vozí od tety,“ svěřila bývalá Miss.

Článek

Katka s partnerem žijí v Praze a ve smíchovském bytě také stráví Štědrý den. Už minulou sobotu Kateřina napekla perníčky, které se jí prý docela povedly. „I loni vypadaly krásně. Problém byl, že byly hodně tvrdé. Ale Robert je chválil, že prý byly chuťově výborné,“ říká.

Vánoční tradice se v rodině Sokolových zvlášť nedržely. „Skořápky jsme nepouštěli, jablíčka nekrájeli. Ale protože je celá naše rodina hudebně nadaná, zpívaly se u nás koledy. Já sedávala i za klavírem, ale už jsem dlouho nehrála. A s přítelem u stromku koledy zpívat asi zase nebudeme,“ smála se.

Protože jsou Katčini rodiče rozvedení, musí se na svátky zastavit ve dvou domácnostech. „Nejdřív pojedeme za maminkou na Moravu a potom za tátou do Průhonic,“ vypočítala. „Budeme to mít rozlítané, protože pak nás čeká ještě návštěva partnerovy maminky,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám