Hlavní obsah

Josef Dvořák: Dárky nakupuji na Štědrý den

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herec Josef Dvořák nakupuje vánoční dárky na Štědrý den. Když nic nesežene, je nucen pod stromečkem nechat obálky s penězi.

Vánoce Josefa DvořákaVideo: Novinky

 
Článek

„Jako každej chlap nakupuju na poslední chvíli. Vůbec neumím vybírat dárky, to je jediná věc, která mi komplikuje svátky. Rád bych obdaroval, ale potřebuju k tomu pomoc. I já částečně patřím mezi muže, kteří dávají obálky. To přiznávám,“ řekl Novinkám Dvořák.

Dárky shání na Štědrý den už od dob komunismu. „Nakupování 24. prosince je zvyk z bývalého režimu. Věděl jsem, že mají lidé kvalitní dárky v prodejnách zamluvené a nevyzvednou si je. Prodavačkám tak zbudou, takže jsem ten den nakupoval zajímavé podpultovky,“ prozrazuje.

Ani s vařením na tom není nejlépe. Sám připravuje jen bramborový salát, ale velké úspěchy s ním nemá. „Vařit neumím, v kuchyni nepřekážím. Naučil jsem se kdysi od maminky bramborový salát, ten prosazuju, udělám, ale nikdo ho nechce jíst. Takže jsou u nás dva saláty, všichni jedí ten manželčin, a aby neurazili, vezmou si lžičku toho mého,“ uzavřel herec.

Reklama

Související témata:

Související články

Jiří Adamec bude trávit Vánoce v Alpách

Režisér Jiří Adamec bude mít letos velmi netradiční Vánoce. S rodinou bude Štědrý den trávit v Alpách. S manželkou Janou Adamcovou a dětmi se už nemohou...

Lucia Šoralová bude mít punkové Vánoce

Zpěvačka Lucia Šoralová prý bude mít punkové Vánoce. K dceři Rebece letos v září přibyl syn Ondřej a Lucia tak vůbec nic nestíhá. Dárky proto bude nakupovat na...

Výběr článků

Načítám