Hlavní obsah

Herečka Jana Štěpánková se těší, že si o Vánocích užije vnoučata

– Praha
Novinky, Saša Šeflová

Největší radostí pro herečku Janu Štěpánkovou je, když se o Vánocích sejde s celou svojí rodinou. A to hlavně se svými sedmnáctiletými vnučkami. I když přiznává, že vybrat pro ně dárky už by si netroufala.

Foto: Michaela Feuereislová

Jana Štěpánková se o Vánocích těší hlavně na vnučky.

Článek

Jana Štěpánková sice tvrdí, že doma má úplně tradiční Vánoce, ale už při povídání o jídle jsme přišly na jednu výjimku. „Místo bramborového salátu si dáváme raději bramborovou kaši. A kapra máme s křenem a s citronem. To je z rodiny, po tátovi,” vysvětlila.

U štědrovečerního stolu se schází se synem, se snachou a dvěma vnučkami. „Holkám už je sedmnáct, tak jim radši sama dárky ani nevybírám, ony si řeknou, co chtějí. Když se něco líbí mně, řeknou: No, babi, tohle ne, a vetují to,” smála se Štěpánková.

„Takže přicházejí se svými přáními, ale taky je musím odsouhlasit. Třeba kabát, boty nebo kabelka. Ale je to úplně jiný svět, ve kterém ti mladí žijí. Třeba jenom ty počítače a cestování. Já už jsem jinde,” krčila rameny herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucia Šoralová bude mít punkové Vánoce

Zpěvačka Lucia Šoralová prý bude mít punkové Vánoce. K dceři Rebece letos v září přibyl syn Ondřej a Lucia tak vůbec nic nestíhá. Dárky proto bude nakupovat na...

Výběr článků

Načítám