Hlavní obsah

Hanka Kynychová o Vánocích shání dárky pro svou rodinu i děti z dětských domovů

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cvičitelka Hanka Kynychová dlouhodobě spolupracuje ve svém projektu Hejbejte se a zpívejte s dětmi z dětských domovů. A nezapomíná na ně ani o vánočních svátcích. Aby dostaly pod stromeček to, po čem touží, zajišťuje díky akci Dopisy Ježíškovi.

Foto: Michaela Feuereislová

Akci Dopisy Ježíškovi podpořila i řada známých osobností, na snímku Hanka Kynychová.

Článek

Akce letos ve spolupráci s Nadačním fondem Hanky Kynychové probíhá již podruhé. Jejím smyslem je potěšit pod vánočním stromečkem vysněnými dárky 471 dětí z 13 českých dětských domovů.

„Jsem moc ráda, že přáníčka, která jsou vylepená na vánočních stromcích v Europarku v pražských Štěrboholích, velmi rychle ubývají,“ říká potěšená Kynychová.

„Už jich zbývá jen něco přes stovku, i známé osobnosti, které se tady sešly na mikulášské besídce, si po jednom přáníčku vybraly. A pochopitelně, když nějaké do 18. prosince, kdy to tady končí, zbude, tak si ho vezmu za své já,“ doplnila.

Dárečky už má i pro svoje děti, dvacetiletého Filipa a jedenáctiletá dvojčata Sofii a Alexandru. „Letos jsem to zvládla s předstihem, takže nebudu ve stresu.“

Reklama

Související články

Tipy na dárky, které potěší a druhým pomohou

Potěšit druhé můžete i dárky s přidanou hodnotou. Dobré skutky k vánočnímu času patří, tak proč nepomoci i těm, kteří nemají to štěstí a nějakým způsobem ve...

Výběr článků

Načítám