Hlavní obsah

Eminem se chystá o Vánocích vydat nové album

– DETROIT

Eminem je zpět ve studiu a pracuje na svém novém albu, jež vydá opět po čtyřech letech. Právě na Eminemovo konto si dělal legraci komik Chris Rock, když řekl, že se svět zbláznil, pokud má být nejlepší golfista černoch (Tiger Woods) a nejlepším raperem běloch (Eminem). To už je však dávno. Nyní se snad rozporuplný rapper chystá k velkému návratu.

Článek

Známý rapový zpěvák Eminem, vlastním jménem Marshall Bruce Mathers III (36), se vytratil z pódií i nahrávacích studií a po smrti nejlepšího přítele De Shaun „Proof“ Holtona, která ho úplně zničila, se stáhl do ústraní.

Toto vakuum vyplňovaly jen smutné zprávy a zvěsti. Eminemův druhý pokus o manželství s Kimberly Anne Scottovou (33), s níž se poprvé rozvedl v roce 2001, ztroskotal již po 11 týdnech a jeho matka vydala knihu vzpomínek, ve které syna nazvala lhářem.

Deska s názvem Relapse má vyjít o Vánocích

Není tedy divu, že jsou jeho fanoušci uchváceni zprávou o Eminemově chystaném albu, prvním po čtyřech letech odmlky.

Když už to vypadalo, že je Eminem nadobro mimo hru, vrací se ve svých šestatřiceti letech do studia plný sil, aby vydal svou desku s názvem Relapse, která má být na pultech právě o letošních Vánocích.

Během loňských Vánoc rapper údajně strávil čtyři dny v nemocnici. Měl zápal plic a srdeční potíže. Také přibral 30 kilogramů.

Producentem je raper Dr. Dre

Ale jeho poslední výstupy na veřejnosti ukazují, že tohle všechno je již za ním. Tvrdí se, že jeho nová deska, kterou z velké části produkuje známý hudební producent, raper Dr. Dre (43), bude opravdu stát za to.

„Byl mimo celé čtyři roky, což je v rapu celá věčnost,“ říká pesimisticky Sean Fennessey, hudební redaktor časopisu Vibe. Toho časopisu, jehož čtenáři právě zvolili Eminema nejlepším žijícím rapperem, a to i přes zmíněnou vleklou pauzu.

Ochutnávka z jeho nové desky, píseň I'm Having a Relapse, se již objevila na internetu a začíná poněkud škádlivě Hádej, kdo je zpátky.

Reklama

Související témata:

Související články

Eminem, Pulp, Jarre i Seal na DVD

Ani v letních měsících se vydavatelství neodmlčela. Některá nabídla k vidění a slyšení zajímavé DVD kolekce. Ve dvou případech tvoří jejich součást i CD. Tento...

Výběr článků

Načítám