Hlavní obsah

Daniel Hůlka nemá Vánoce rád

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Zpěvák Daniel Hůlka nikdy nevynechá vánoční večírek divadla Broadway, kde všichni společně oslavují a domů si odnášejí kapry a vánočky. Přesto ale k Vánocům a jejich tradicím vztah nemá. Dokonce přiznává, že toto roční období nemá vůbec rád.

Daniel Hůlka Vánoce neprožíváVideo: Novinky

 
Článek

S Hůlkovým negativním vztahem k Vánocům je to opravdu vážné. „Mám svoji vlastní tradici. Na každý Štědrý den jsem nejraději sám doma. A to se snažím dodržovat,” svěřil se. Nenavštěvuje ani svoji maminku nebo bratra s rodinou.

„Ti mají svoje vlastní Vánoce. Jak ty Vánoce nemám rád, zbytečně bych jim to kazil. Tak jsem radši sám doma s pejsky,” přiznal. „Dárky jim ale dávám, ale ne na Štědrý den, když jsem zavřený doma. Dárky dávám opravdu rád, i když mi to málokdo věří, raději je dávám, než dostávám. Je hrozně fajn někomu udělat radost,” míní.

„Ale i já mám radost z dárků. Už proto, že někomu stálo za to jít kvůli mně někam do krámu, aby mi něco koupil,” dodal. Svoje vánoční tradice ale přece jenom má. Chodí totiž zpívat do kostela. „Vždycky 25. prosince děláme u nás v Jevanech Rybovu mši vánoční v kostele. Je to taková domácká záležitost pro sousedy, a to jsou moje opravdové Vánoce,” upřesnil.

„Přijde celá vesnice, pak jde celá vesnice do hospody, a já vždycky připravím třeba kančí hody nebo krůtí hody a všechny na ně pozvu. To mám rád,” uzavřel.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám