Hlavní obsah

Co si obléknout na vánoční večírek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncem listopadu zpravidla startuje období firemních večírků. Pokud i vy máte před sebou společenské povinnosti, máme pro vás tipy na to, jak se obléknout slavnostně, ale přesto pohodlně a prakticky.

Foto: archiv firem

Zleva: Šaty, Lindex, 1699 Kč. Šaty, C&A, orientační cena 1200 Kč. Šaty, Lindex, 999 Kč

Článek

Chystáte se z kanceláře přímo na večírek a nemáte se kde převléct? Pak vsaďte na osvědčenou klasiku v podobě kalhotového kostýmu. Do velké pracovní kabelky si sbalte malé psaníčko a výrazné náušnice nebo třeba náhrdelník. Díky těmto doplňkům svoje oblečení snadno transformujete do večerního outfitu.

Pokud máte více času a dress code se nese ve znamení coctail chic, vsaďte na efektivní materiály, jako jsou flitry či brokát s metalickými vlákny. Skvěle vypadá například kombinace flitrovaného topu s klasickými černými kalhotami nebo naopak flitrovaná sukně s bílou košilí či jednoduchým svetrem.

Foto: archiv firem

Zleva: Šaty, H&M, 1299 Kč. Šaty, H&M, 3999 Kč. Svetr, F&F, 599 Kč. Top, F&F, 299 Kč. Sako, C&A, orientační cena 1300 Kč. Legíny, H&M, 499 Kč

Večerní róby pod taktovkou Zuzany Kubíčkové

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, C&A

Foto: archiv firem

Zleva: Midi šaty, H&M, 999 Kč. Flitrované šaty, C&A, 799 Kč. Šaty, Lindex, 999 Kč. Top, Zuzana Kubíčková, 24 600 Kč. Náušnice, Alove, 87 680 Kč. Sako, Lindex, 1699 Kč. Kalhoty, Lindex 1299 Kč

Krátké zdobené šaty si zase budou rozumět s vysokými kozačkami nad kolena. Troufnout si můžete také na třpytivý komplet složený ze sukně a topu. K němu ale volte už méně odvážné doplňky, které vybalancují celkový dojem. Ideální jsou jednoduché lodičky na blokovém podpatku a k nim ladící psaníčko.

Foto: archiv firem

Zleva: Šaty, F&F, 699 Kč. Kabelka, Högl, 7899 Kč. Top, Lindex, 799 Kč. Sukně, Lindex, 999 Kč. Crop-top, Lindex, 999 Kč. Sukně, Lindex, 999 Kč. Kozačky, Deichmann, 1299 Kč. Lodičky, Högl, 4299 Kč

Podzimní móda podle vévodkyně Kate

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Cellbes

Foto: Arthur Koff

Přehlídka Zuzany Kubíčkové

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám