Hlavní obsah

Brad Pitt nenávidí Santu Clause

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Americký herec Brad Pitt miluje střelné zbraně, vystát však nemůže jiný symbol americké kultury – Santu Clause. Dědu v červeném kožíšku, který roznáší dětem v USA dárky, prý nenávidí od chvíle, kdy zjistil, že je to vymyšlená postava a že dárky mu pod stromeček a do punčochy na krbu strkali rodiče.

Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt a Angelina Jolie

Článek

Osmačtyřicetiletý herec si myslí, že trauma z prozření má tak silně negativní vliv na psychiku člověka, že své vlastní děti věřit v Santu nenutí. S Angelinou Jolie vychovává jedenáctiletého Maddoxe, osmiletého Paxe, sedmiletou Zaharu, šestiletou Shiloh a čtyřletá dvojčata Vivienne a Knoxe.

„Já nefandím celé té pověsti o Santovi. Myslím, že to bylo obrovské zklamání, když jsem byl dítě. Nelíbilo se mi to vůbec. Když jsem zjistil pravdu, začal jsem křičet: ‚Proč, proč, proč jste mi lhali, proč?‘

Tak já svým dětem říkám, že někdo věří, že dárky nosí Santa, ale jiní věří, že dárky nosí rodiče, můžou si vybrat, čemu budou věřit,“ svěřil Brad v interview pro E! News.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám