Hlavní obsah

Bagry postavily před hotelem stovku úhledných sněhuláků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stavění sněhuláků od pradávna patří k zimním radovánkám. Dlouhé roky platilo, že daní za postaveného sněhuláka s mrkví místo nosu byly zkřehlé ruce a červené tváře. V Číně však nyní přišli s novinkou a začali stavět sněhuláky bagrem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Za pomoci bagru vyrostlo před čínským hotelem 100 sněhulákůVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Stovka sněhuláků vyrostla v korejském autonomním kraji Jen-pien na severu země před jedním z tamních hotelů. Ke stavbě pomohly bagry, které ze sněhu vytvořily úhledné sněhové koule, jež zaměstnanci hotelu následně ještě zarovnali k dokonalosti.

Samotný bagr pak naskládal sněhové koule na sebe, na personálu už pak bylo sněhuláky ošatit do červené šály a „oživit jejich obličeje”.

Rozkopat sněhuláka se popeláři vymstilo

Koktejl

Personál staví sněhuláky před tímto hotelem každoročně. „Ještě vloni jsme sněhuláky museli stavět ručně, ale vzalo nám to spoustu energie a času. Letos už jsme to nechali na bagrech,” řekl jeden ze zaměstnanců. Samotná stavba armády sněhuláků zabrala bagrům tři dny, dodala agentura AP.

Reklama

Výběr článků

Načítám