Hlavní obsah

Andělská nadílka a Novoroční výstup na lipenskou Stezku korunami stromů

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud chcete prožít vánoční svátky aktivně a na čerstvém vzduchu, pak si nenechte ujít 25. prosince Andělskou nadílku a 1. ledna 2018 Novoroční výstup na lipenskou Stezku korunami stromů.

Foto: archív Stezky korunami stromů

Stezka korunami stromů

Článek

„Vezměte s sebou babičku a dědu, kamarády a známé a přijďte na Boží hod, tj. v pondělí 25. prosince 2017 na Stezku korunami stromů Lipno. Je to ideální místo pro společný vánoční výlet. Od 12 do 14 hodin jsme pro vás připravili andělskou vánoční nadílku přímo na Stezce,“ láká Filip Pekárek, ředitel Stezky korunami stromů.

A vystoupat na ni zvládne opravdu každý. Stezka je otevřena v zimním období od 10 do 16 hodin. „Zavřeno máme pouze na Štědrý den. Je to jediný den v roce, kdy je Stezka uzavřena veřejnosti,“ dodal.

Foto: archív Stezky v korunách stromů

Jak na Nový rok, tak po celý rok

Pokud nestihnete vánoční výstup na Stezku korunami stromů, pak si určitě nenechte ujít Novoroční výstup. Pro všechny návštěvníky bude přichystán nealkoholický novoroční punč.

Hudební produkci zajistí charismatická kapela Šouflšou, která hraje trefné, zábavné a živé písničky. Děti rozesměje lišák Fox. Každý účastník novoročního výstupu obdrží účastnický list a zároveň skvělý pocit, že udělal něco málo pro svoji kondici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám