Hlavní obsah

Agáta Hanychová se těší, že letošní Vánoce nebudou materiální. Dárky vyrobí

Novinky, Gabriela Wolfová

Modelka Agáta Hanychová nesouhlasí s tím, že se děti zahrnují na Vánoce drahými dárky. Je ráda, že letos kovidová situace nahrává tomu, že si lidé dárky budou vyrábět a Vánoce si užijí jinak než materiálně.

Jak stráví Vánoce Agáta Hanychová? Video: Novinky

 
Článek

„Byla bych ráda, kdyby si lidé začali dárky vyrábět. Myslím, že celá situace se zavřenými obchody tomu nahrávala. Jsem zvědavá, co řeknou moje děti, až najdou mnou vyrobený dárek pod stromečkem. To, jak se všichni zahrnují dárky, mi přijde strašný,” řekla Novinkám Agáta.

„Bereme svátky hodně duchovně, celá rodina bude u mě doma,” prozrazuje s tím, že štědrovečerní menu bude připravovat pro všechny ona.

„Budu tři dny vařit. Je to několikachodové menu. Každý jí něco jiného, někdo čočkovou, někdo rybí polévku, vařím toho opravdu hodně. Všichni jsou rozmazlení,” usmívá se.

Doma se jich prý sejde minimálně devět. „Každý rok záleží, jak to kdo má s partnery. Ale základ devět lidí bude stoprocentně,” dodala.

Na Vánoce se již chystají i klienti centra DUHA, i jich se citelně dotkl lockdown

Žena

Reklama

Související články

Čím potěšit ženy pod stromečkem

Vánoce se blíží velmi neúprosným tempem, a proto je na čase začít vybírat vhodný dárek pod stromeček. Některé ženy jsou náročné a jiné méně, většina ale...

Tipy na vánoční dárky pro puberťáky

Zavděčit se dospívajícímu dítěti není vůbec snadné, přece jen jeho pohled na svět je od toho dospěláckého značně odlišný. Trefit se tedy svému vlastnímu dítěti...

Výběr článků

Načítám