Hlavní obsah

Modelka Andrea Verešová připravuje Vánoce i pro děti z dětského domova

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka Andrea Verešová myslí o Vánocích nejen na své dvě děti, Daniela a Vanessu, ale i na ty, které nemají to štěstí vyrůstat v rodině. Je patronkou dětského domova Domino v Plzni a s jeho svěřenci vyráběla adventní věnce, přichystala mikulášskou besídku a postará se i o to, aby děti měly pod stromečkem hodně dárků. Nejen těch materiálních.

Jak se těší na Vánoce Andrea Verešová Video: Novinky

 
Článek

Doma už má Andrea výzdobu a společně se svými dětmi napekla i cukroví. „Všude to voní naším nejoblíbenějším cukrovím, což je linecké a vanilkové rohlíčky. Děti už se na Vánoce moc těší,” svěřila se Verešová.

Svátky budou s manželem a dětmi trávit doma v Přešticích, ale hned po Štědrém dnu všichni odjíždějí na hory. Letos to nebude jejich oblíbený Špindlerův Mlýn, ale vypraví se do Jasné v Nízkých Tatrách, aby se Andrea viděla se slovenskou částí své rodiny. Pochází totiž ze Žiliny.

Foto: Michaela Feuereislová

Andrea Verešová vyráběla adventní věnce s dětmi z dětských odmovů

A co v dětském domově? „Chystáme dárky pro ty nejtalentovanější a nejšikovnější, ale ani děti, které trochu zlobily, nepřijdou zkrátka,” řekla nám modelka. „Chystáme kopec různých akcí, včetně vánočních trhů nebo vánočního koncertu se zpíváním koled,” dodala.

Peníze, které se díky různým akcím a eventům vyberou, jsou věnovány hlavně na sportovní a umělecké aktivity opuštěných dětí. „Hradíme ale například i různé rehabilitační a ozdravné pobyty, lyžařské výlety, je toho spousta. Jsme rádi za každou pomoc,” upřesnila Verešová.

Reklama

Výběr článků

Načítám