Hlavní obsah

Vánoční móda pro všechny

Novinky, Linda Humlová

Milujete atmosféru Vánoc a celý rok se těšíte, až zasednete k hořícímu krbu, budete se dívat na pohádky a k tomu ujídat cukroví? Pak vám nesmí chybět ani teplé oblečení se sváteční tematikou. Pořiďte ho sobě, kamarádce nebo dokonce celé rodině.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Znáte osvědčené tvrzení, že méně je více? Tak to o vánočních svetrech rozhodně neplatí! Naopak, čím barevnější a přiznejme si to, i kýčovitější, tím lepší.

Takto výrazný kousek slaďte s velmi jednoduchým doplňkem. Nejlépe vypadá k černým slim kalhotám, nebo v kombinaci se sukní do pasu.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, H&M, 599 Kč. Zoot, 589 Kč. H&M, 599 Kč. Zoot, 679 Kč. F&F, 499 Kč. Zoot, 599 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 799 Kč. Zoot, 849 Kč. Kik, 279 Kč.

Veselý svetr je i skvělým tipem na dárek. Podarujte jím svou kamarádku, maminku nebo sama sebe. Luxusnější variantou jsou pak svetry se zimními vzory z merino vlny, které se báječně hodí na hory, kde zahřejí, odvedou pot, proto je užijete i na lyžích.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Zoot, 849 Kč. Kama, 3190 Kč. Kama, 2790 Kč. H&M, 799 Kč. H&M, 799 Kč. Zoot, 849 Kč.

A co pánové?

Myslíte si, že se sváteční oblečení hodí jenom pro ženy? Omyl, svetry s motivy perníčků, vloček, sobů i stromečků zaujmete a rozesmějete i nejednoho muže. Navíc je to ideální předmět konverzace a hodí se tak na vánoční večírky i k rodinnému krbu.

Foto: archiv firmy

Zleva, Zoot, 599 Kč. Zoot, 1079 Kč. Zoot, 839 Kč

Foto: archiv firem

Zleva, Zoot, 839 Kč. F&F, 649 Kč. F&F, 199 Kč.

Velký výběr pro nejmenší

Snad nikdo se netěší na Vánoce více než děti. Udělejte jim je nezapomenutelné a pořiďte jim alespoň jeden roztomilý svetr, který budou moci obléknout jak do školy, tak ke štědrovečerní večeři.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, H&M, 129 Kč. H&M, 399 Kč. H&M, 399 Kč. F&F, 399 Kč. F&F, 399 Kč. H&M, 399 Kč.

Další variantou jsou vánoční pyžama, která ocení zejména dívky v pubertě, které by se ve svetru se sobem styděly chodit do školy. Pro velké nadšence jsou pak na trhu i celé komplety ve stylu Santa Clause, nejrůznějších elfů atd.

Ponožky na nožky

Jsou na vás vánoční svetry a oblečení tak trochu moc? Pak sáhněte po hravých ponožkách nebo roztomilých papučích na doma. Pánové navíc mohou sladit ponožky k trendy obleku či košili a ukázat, že si sami ze sebe dokážou udělat legraci. [celá zpráva]

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, H&M, 399 Kč, Urbanlux, 249 Kč, H&M, 299 Kč. Urbanlux, 249 Kč. H&M,349 Kč. Urbanlux, 249 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám