Hlavní obsah

Těhotná Lucie Křížková bude na Vánoce rekonstruovat byt

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka a moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková bude na Štědrý den ještě v radostném očekávání druhého potomka. Sváteční atmosféru si ale asi moc neužije. Její manžel jachtař David Křížek bude kvůli pracovním povinnostem skoro celý prosinec pryč, zatímco ona má na starosti rekonstrukci bytu kvůli očekávanému miminku.

Lucii Křížkovou čeká na Vánoce rekonstrukce bytuVideo: Novinky

 
Článek

Lucii Křížkové se druhý potomek narodí v lednu, takže by si každý myslel, že už si dá nohy nahoru a nebude před Vánocemi gruntovat celý byt a péct dvacet druhů cukroví. To je sice pravda, ale čeká ji něco jiného.

„Vánoce jako takové nebudu prožívat hekticky v tom běžném slova smyslu. Ale budeme rekonstruovat byt. Zatím je to naplánované na přelom listopadu a prosince, ale můj manžel odjíždí 6. prosince na Nový Zéland a vrací se 23. prosince. Takže všechno zatím nasvědčuje tomu, že prosinec bude možná trochu hektičtější, než bývaly ty předchozí. Ovšem pokud jde o pečení a podobné starosti, tak by to tak být nemělo,” svěřila se.

Foto: Michaela Feuireislová

Lucie Křížková

Advent tedy bude Lucie mít ve znamení rekonstrukce a nikoli předvánočních tradic. „Ale těším se na to, protože budeme vyjma obývacího pokoje a pokojíčku syna rekonstruovat téměř celý byt. Takže na Vánoce budeme mít všechno nové, hezké, čisté a uklizené,” věří optimisticky Lucie.

Křížkovi stále bydlí v panelovém domě v Plzni, nové bydlení si spolu s druhým potomkem k Vánocům nenadělí. „Moc jsme chtěli, ale téměř rok jsme hledali a nic nového jsme nenašli. Tak jsme se rozhodli alespoň pro tu rekonstrukci, abychom to měli doma novější a víc přizpůsobené dvěma dětem. Určitě to bude příjemnější. Nevěřím, že si na nové bydlení teď se dvěma dětmi naspoříme rychleji, ale nestěžuju si. Když chceme, tak odjedeme na Lipno, kde máme apartmán, jsme v přírodě, a to nám stačí,” uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám