Hlavní obsah

Tipy na dárky na poslední chvíli

Novinky, Dana Sokolová

Ačkoliv je Štědrý večer téměř za dveřmi, stále velká část dospělé populace nemá nakoupeny všechny dárky. Zboží v obchodech navíc rychle ubývá, a tak se pomalu i vytrácí možnost výběru. Pokud stále tápete a nevíte, čím překvapit své nejbližší, pak se podívejte na naše tipy, které mohou vaši situaci vyřešit.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Od drobností po hodnotné dárky

Foto: Onehotbook.cz

Audiokniha Příběhy starého Izraele - převyprávění starozákonních příběhů Eduarda Petišky, jež čte Miroslav Táborský. Jak vznikl svět a proč byli lidé vyhnáni z ráje? Kdo přežil nesmírnou potopu? Co je to babylonská věž a kterak došlo ke zmatení jazyků?

Foto: Albert

Krásné hrnečky se sovičkami.

Foto: Skibi.cz

Kreativní sada Seedling Superhrdinova pláštěnka obsahuje pláštěnku, lepidlo, štětec, předtištěné papíry s různými motivy, filcové archy, barevné pastelky a glitterové lepidlo se třpytivými efekty. Cena: 1 115 Kč.

Foto: bambutik.cz

„Chytrá“ polokošile Bambutik, ktera se chová, jak potřebujete, protože je funkční. V zimě vás zahřeje, v horku ochladí a navíc není cítit potem. Bambusová polokošile je vhodná nejen na sport, ale i na běžné nošení po celý rok. Cena: 690 Kč

Foto: bambutik.cz

Děti potřebují to nejjemnější, co existuje. Proto může být bambusové tričko Bambutik volbou č. 1 - je velmi hebké a měkké, doporučuje se i lidem s kožními problémy, je antibakteriální a dobře odvádí vlhkost. Cena: od 290 Kč.

Foto: Klenoty Aurum

LOCKits medailonky, které si dotvoříte sami. Komponenty z nerezové oceli a ve třech různých odstínech nesou tvary hvězd, květin, kaleidoskopu, spirály anebo třeba stromu života. Každý obraz má vlastní příběh, každá kombinace má jinou podobu.

Foto: zlataky.cz

Pamětní mince - jsou vhodným dárkem, díky kterému můžete zároveň investovat do budoucnosti svých potomků. Lze je zakoupit s různými vzory např. se Swarovski krystalem nebo přírodními či dětskými motivy. Cena mince na obrázku je 3 350 Kč.

Zdravý životní styl 

Foto: Omron

Nová generace tlakoměrů OMRON M6Comfort - komfortní model s unikátní Intelli manžetou, která odstraňuje chyby při nesprávném umístění manžety okolo paže. Měření se tak stává mnohem jednodušší a přesnější.

Foto: Lékarna.cz

Balík SUPERpotravin + Shaker - Spirulina pomáhá posílit imunitu, růst svalové hmoty a oceníte ji při hubnutí. Chia semínka jsou jedním z nejbohatších přírodních zdrojů Omega-3 a Omega-6 nenasycených mastných kyselin. Kokosový olej na pokožku.

Foto: Radox

Feel Relaxed and Happy - pro milovníky levandule, které její sladká vůně obsažená ve sprchovém gelu unese do světa fantazie. Relaxaci a uvolnění naleznou také v lázni s koupelovou pěnou. Atmosféru navíc podpoří uklidňující světlo svíčky. Cena: 220 Kč

Foto: Rexona

Dárkový balíček s antiperspirantem Rexona s vylepšenou technologií MotionsenseTM přináší spolehlivou ochranu i v těch nejnáročnějších situacích. Vůně se díky pohybu uvolňuje postupně, a pocit svěžesti tak vydrží po celý den. Plus sprchový gel.

Foto: lékárny Dr. Max

Nutrieta - Proteinová dieta až na 42 dní - už nemusíte trpět hlady, abyste dosáhli správné tělesné váhy. Prostě jen omezte přísun tuků a sacharidů, zvyšte přísun bílkovin a nastavte své tělo na zdravější fungování.

Poukazy mohou splnit i ta největší očekávání

Foto: Expreska.cz

Permanentka na 10 vstupů na řízený kruh - komplexní cvičební program. Posiluje svaly, zpevňuje tělo, zrychluje metabolismus, spaluje tuky a pomáhá snižovat váhu a to vše během půl hodiny. Cena: 1 200 Kč

Foto: Bomton

Dárkový poukaz na péči o vlasy nebo kosmetickou péči v Bomton studiích.

Foto: Royal Spa

Poukázku na wellnes pobyt s lyžováním - Termální lázně Velké Losiny - wellness hotel DIANA - poznejte Jeseníky v zimním období a užijte si lyžování a z lyží skočte rovnou do termálu.

Foto: bodybody.cz

Vánoční voucher BodyBody - Darujte svým blízkým 3 vysoce efektivní tréninky jen za 995 Kč. Za 20 minut procvičíte až 90 % svalové hmoty.

Foto: teloaduse.cz

Dárkový poukaz – protikuřácká terapie - na prodloužený víkend - součástí je psychoterapie, koučink, detoxikace a samotná protikuřácká terapie na přístroji Bicom, který pracuje na základě frekvenční terapie. Cena: 7 800 Kč

Foto: bambutik.cz

Dárkový poukaz Platinum na výběr bambusového oblečení Bambutik. Budete mít jistotu, že si dotyčný vybere nejenom správnou barvu a velikost, ale i to, po čem touží, nebo skutečně potřebuje. Dárkový poukaz zašlou obratem v elektronické podobě.

Foto: www.valachy.cz

Poukaz na Romantické hýčkání ve dvou. Spa hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích přináší speciální nabídku pro páry. Pobyt v komfortním horském hotelu s romantickou večeří, snídaní do postele a relaxační masáží. Cena za 2 noce od 5490 Kč

Lahůdky a velmi dobré pití

Foto: Jameson

Jameson dárková sada - delikátní jemná květinová vůně s jemnými tóny dřeva a decentní medovou sladkostí a vyladěná chuť připomínající ořechy a vanilku ještě více vynikne v originálních whiskovkách.

Foto: myfoodmarket.cz

Dárkový balíček pro dámy - Každou ženu potěší kvalitní čokoláda nebo prvotřídní čaj. K dobré náladě přispějí ovocné fazolky nebo růžová limonáda. Život osladí švestková zavařenina z karamelem a imunitu podpoří šípkový med. Cena: 650 Kč

Foto: myfoodmarket.cz

Dárkový balíček pro pány - Muži jistě ocení delikátní omáčku z uzených chilli papriček a okurkový relish k masu. Vepřové maso ve vlastní šťávě či zázvorové pivo a křupavé chlebíčky s česnekovo petrželovou příchutí. Cena: 770 Kč

Foto: Tesco

Zleva:

Foto: Sklizeno

Superpotraviny nabízejí alternativu, jež tělo nadopuje účinnými látkami z přírodních zdrojů právě v sezóně, kdy potřebujeme nejvíc síly a imunity. A hodí se skvěle na dochucení smoothies, do salátů, dezertů i slaných pokrmů. Info o cenách v obchodě.

Foto: Premier Wines & Spirits

Zleva:

Foto: Šmakujto.cz

Šmakujto jako originální dárek -dopřejte svým blízkým překvapení v podobě kulinářského zážitku a darujte jim ochutnávku produktů v pohodlí domova. Dárkový poukaz Vám bude doručen na uvedenou e-mailovou adresu. Cena: 599 Kč

Foto: Fernet

Fernet Stock Cranberry, 0,5 litru. Cena: 169 Kč

Foto: osobnivinoteka.cz

Vánoční balíček pro rodiče - Osvěžující růžový Cabernet Sauvignon z Vína Mikulov, skvělá Pálava z Vinařství Pavlov nebo elegantní Bohemia Sekt Chardonnay, to je jen náznak toho, co si v tomto balíčku můžete vychutnat. Cena: 933 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám