Hlavní obsah

Fantom opery Radim Schwab nikdy neví, kde skončí na Štědrý den

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hvězda muzikálu Fantom opery Radim Schwab má každý rok velmi rozlítané Vánoce. Protože jeho rodina žije v zahraničí, nikdy neví, u kterého stolu na Štědrý den skončí.

Radim Schwab a jeho VánoceVideo: Novinky

 
Článek

„Vánoce jsou vždy hrozně hektické. Jsme rozlítaná rodina. Táta žije v Německu v Mnichově, sestra v Itálii v Miláně, mámu mám v Brně. Vždycky řeším na poslední chvíli, kde vlastně budu. Do toho mám vánoční koncerty, připravuju věci na další sezónu. Je to masakr. Minulé Vánoce už jsem u večeře málem usnul,” řekl Novinkám Radim Schwab, hvězda muzikálu Fantom opery.

Letos zůstane v Čechách. „Budeme u mámy v Brně,” upřesnil zpěvák. Dárky jako většina mužů kupuje na poslední chvíli. Ale někteří jeho kolegové jsou na tom prý ještě o hodně hůř.

„Nedopadám tak, jako někteří kolegové, kteří kupují dárky na benzínce,” směje se Radim.

„Vím, co koupit mámě, co sestře. Není to dlouhé rozhodování. Nemám moc času, nakupování nemám rád, je pro mě jednodušší si to pořádně rozmyslet a pak hned vyrazit pro konkrétní věci. Problém je to ale zabalit, mám hezký dárek, ale zabalím ho tak hrozně, že to vypadá otřesně,” dodal se smíchem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám