Hlavní obsah

Otevřely první adventní farmářské trhy

Novinky, Michaela Cmíralová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

První adventní neděle je za dveřmi a tak ti, co ještě nestačili sehnat tradiční věnce a svíčky, na to mají už jen posledních pár dní. Jednou z možností, kde si potřebné dekorace opatřit, je nově i adventní farmářský trh.

Začaly adventní farmářské trhyVideo: Novinky

 
Článek

Na Vítězném náměstí v Praze 6 ve čtvrtek otevřely adventní farmářské trhy. Kromě klasických produktů jako jsou sýry, vína a klobásy tu nyní nově najdete i vánoční ozdoby a adventní věnce. U jednoho ze stánků si můžete vybrat dokonce už i vánoční stromeček. „Máme tu stromky, které jsme vypěstovali na vlastních plantážích, všechno co tu vidíte, je poctivá ruční výroba," popisuje jeden z místních prodejců.

Místní produkty se od těch, které koupíte běžně v obchodních domech, liší především tím, že pochází přímo z farem prodejců, kteří je také sami zpracovali. Každý výrobek je tak opravdovým po domácku ručně vyrobeným originálem.

Pokud byste si náhodou z nabídky adventních věnců nevybrali, můžete si tu nakoupit i samostatné korpusy, svíčky, stuhy, sušené ovoce a další ozdoby, se kterými si doma snadno vytvoříte věnec přesně podle svých představ.

Adventní farmářské trhy potrvají až do 23. prosince.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám