Hlavní obsah

Veronika Žilková zatrhla své rodině Štědrý den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Veronika Žilková (46) je samorost. Však se také stala hrdinkou stejnojmenného filmu, který natočila ještě v minulém století. Děti rodí, adoptuje, rozvádí se, vdává se. Teď má v občance příjmení Stropnická. A protože dokáže překonávat životní překážky - loni se musela vypořádat i se smrtí sotva půlročního syna Melichara -, umí řešit věci rázně.

Článek

Její rodina je nyní tak rozsáhlá, že se Veronika rozhodla vyřídit Vánoce naprosto razantně. "Letos jsem vytrhla všem členům naší velké rodiny z kalendáře Štědrý den. Budeme mít třiadvacátý prosinec a pak rovnou pětadvacátý, ale čtyřiadvacátý prostě nebude!" říká kategoricky herečka.

"V rodině jsem to oznámila a vyřízeno," dodává Veronika, která by si asi musela najmout catering, kdyby chtěla mít štědrovečerní tabuli pro celou rodinu. Navíc všechny Veroničiny děti a také ty od jejího muže, herce Martina Stropnického (51), zřejmě ani nestojí o setkání na Štědrý den.

Sbalila dva chlapy

Na křest knihy Lesk a špína showbyznysu přišla Žilková v náručí se svou dcerou Kordulkou (3). Ta se jí držela jako klíště a před fotografy odvracela tvářičku. Veronika prý dětí nemá stále dost a nevylučuje, že by si ještě jedno pořídila. Avšak teď žije především svým televizním pořadem Pustit žilou, který pro malou sledovanost tento měsíc končí.

"Ale díky tomuto pořadu mám novou rodinu. Žiji vlastně se dvěma novými muži, s Michalem Mazačem a Michalem Čechem, se kterými jsme připravovali talk-show Pustit žilou. Pořád si voláme, stále něco řešíme, nemůžeme bez sebe být. Takže já jsem v poslední době vlastně sbalila dva chlapy," tvrdí Žilková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám