Hlavní obsah

Deset vánočních dárků pro partnerku, které by měly zabrat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžete si myslet, co chcete, ale navzdory vašim představám dnes ženy již romanticky nesní o dárku v podobě kuchyňského vybavení, který je příliš ve stylu 50. let, a dokonce ani o lahvičce parfému, která je dnes již klišé.

Foto: Profimedia.cz

Radost z vánočního dárku není samozřejmostí.

Článek

A navzdory všeobecnému přesvědčení se nepočítá ani cenovka a co je na ní, ale především myšlenka. Čím víc času, úsilí a přemýšlení vložíte do dárku pro ni – a čím víc bude dárek osobní, tím víc ji dojmete.

Aby vaše partnerka letos o Vánocích vybuchla radostí (a překypovala vděčností), nabízí vám jeden z nejprestižnějších portálů pro muže www.AskMen.com deset nejlepších a nejromantičtějších dárků, které můžete své přítelkyni nadělit pod stromeček.

Permanentka do oblíbeného klubu

Permanentka je přesně ten typ dárku, který se dává stále a je stálou připomínkou vaší lásky. Nejenže budete mít body za romantiku, ale taky za originalitu a pozornost, zvláště, pokud se trefíte do jejího výběru a vkusu.

Kolik dárků pro děti? Tak akorát

Styl

Kašmírový svetřík

To není jen tak ledajaký svetřík, to je kašmírový svetřík! Luxusně měkký a cenný kus oblečení, který je opravdovou klasikou. Ano, je to praktické, ale protože může sloužit celý život, je to taky pěkná vzpomínka.

Ne každá žena má ráda všechny styly svetrů, proto se vyhněte moderním střihům a výrazným barvám a držte se klasických svetrů na zapínání nebo véček v černé, hnědé, krémové nebo tmavě modré barvě.

Spodní prádlo

Ne každé spodní prádlo je romantické. Řekněme, že něco takového jako krajkové kalhotky, podvazkový pás nebo cokoliv, co by mohlo být považováno spíše za dárek pro vás samotného, veškerou romantiku rázem zhatí. Když už přijde na takový dárek, myslete smyslně, ne zhýrale. Držte se hedvábí, saténu a krajkových šatů, kazajek, spodniček, podprsenek a kalhotek.

A pamatujte, že součástí toho cítit se sexy je i cítit se pohodlně. Takže pokud je něco moc těsné nebo to padá, kalí to vaše původní úmysly. Pokud neznáte její velikost, zabalte jí s dárkem raději i účet, aby si mohla v obchodě prádlo případně vyměnit.

Dárek s věnováním

Knihy mohou být promyšleným a osobním dárkem, ale když jsou navíc s věnováním, přenáší je to do úplně jiné úrovně romantiky. Kupte jí nový román, který si už dlouho toužila přečíst, první vydání její oblíbené nadčasové klasiky anebo třeba jen časopis. Nejde o to, co přesně to bude, nejdůležitější je vaše věnování. Právě teď je čas ťuknout si na vaši sentimentální stránku. Samozřejmě, pokud vše ostatní selže, vždy můžete vepsat zamilovanou báseň.

Adventní kalendáře mají dlouholetou tradici, dnes těší děti i dospěláky

Vánoce

Drobnost s vyrytým textem

I když samotný iPod není tak úplně romantický, je snadná cesta, jak povýšit i ten nejjednodušší dárek na hlavní důkaz vaší lásky: něco na něj vyryjte.

Náramek, telefon nebo i přívěšek na klíče s vyrytým „navždy“, s vašimi iniciálami, datem vašeho výročí nebo i hloupým sentimentálním veršíkem jí vysílá zprávu, že do toho jdete naplno a že to myslíte vážně. Nic není romantičtějšího než závazek.

Lístky na představení

Tento dárek není o lístcích koupených pro vás, ale pro ni. Ano a to pro vás může znamenat i tři hodiny sledování mužů v kamaších, pokud má vaše přítelkyně ráda balet. Nežli zabalený dárek, často je lepší sdílený zážitek, jako koncert, opera, nebo divadlo, který vás více sblíží.

Starožitnost

Obchody se starožitnostmi jsou plné romantických artefaktů, od ozdobných zrcadel po klasické vázy. Většina žen miluje staré věci, ale abyste dárek udělali víc osobním, dejte jí třeba vaši společnou fotku ve starém rámečku. Už jen ta starožitná patina prodchne váš dárek láskou.

5 tipů, jak letošní dárky zvládnout s přehledem

Komerční články

Album

Nebojte se, neříkáme vám, abyste vystřihovali a nalepovali fotky do jejího alba. Díky novým technologiím existují i mnohem snazší způsoby. Internet nabízí různé stránky, kde si můžete vytvářet svá alba pouhým kliknutím myši, když pouze vyberete fotku, chytnete ji a přetáhnete. Přidáte své poetické texty a máte hotovo. Je něco romantičtějšího, než vyprávět příběh vaší lásky?

Víkendový pobyt

Ženy milují překvapení a milují víkendové pobyty. Tento rok je překvapte a vydejte se s nimi na romantický výlet, ať už to bude do nějaké zajímavé zahraniční destinace, wellnes lázní nebo do nejbližšího penzionu. Příjemný zážitek můžete podtrhnout romantickou projížďkou na koních nebo na lodičkách anebo snídaní do postele.

Šperky

Všechny ženy milují šperky, ale ne všechny ženy milují všechny šperky. Pokud nemá vaše partnerka propíchnuté uši, nekupujte jí náušnice. Pokud nenosí hodinky, bude to zbytečná investice. To nejlepší, co můžete udělat, je poslouchat a dívat se, co má ráda. Pokud je její styl jednoduchý a umírněný, držte se toho.

Pokud k jakémukoliv dárku připojíte vlastnoručně vyrobené přání, získáte body navíc. I tehdy, pokud si nejste jisti svým výtvarným talentem a nějaké koupíte, alespoň vaše vlastní věnování od srdce vaši lásku jistě potěší.

Retro hračky jsou zpět. Děti baví igráčci i céčka

Vánoce

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám