Hlavní obsah

Button: Formule? Sex je to, oč běží!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Pokud by si britský pilot formule 1 Jenson Button měl vybrat mezi závody nejrychlejších vozů a sexem se svou dívkou, zvolil by radovánky s Louise Griffithsovou, s níž již tři roky chodí.

Foto: archiv společnosti PRE

Ilustrační fotografie

Článek

Podle pilota stáje BAR je sex hlavním smyslem života. "Sex je mnohem lepší než motorismus. Byli jsme vysláni na zemi kvůli sexu a formule jsou jenom bonus. Jsme tady pro sex a jsem šťastný, že mám Louise," řekl Button listu The Sun.

Kvůli stesku po své přítelkyni se nemůže ani dívat na soutěž stanice BBC Fame Academy, kde jeho partnerka účinkuje. Kvůli účasti v ní totiž s Griffithsovou nedávno mluvil až po třech týdnech, ačkoliv obyčejně si volají pětkrát denně.

"Je příšerné sledovat Louise v televizi. Je těžké ji vidět a nemoci s ní mluvit, nezvládám to. Rozhodl jsem se, že se na to nebudu dívat, protože bych se z toho bláznil. Hrozně moc mi chybí," svěřil se třiadvacetiletý závodník.

Vše pro úspěch

Jeho o tři roky starší partnerka je favoritkou soutěže BBC pro pěvecké talenty, v níž nejlepší z dvanácti účastníků získá smlouvu s nahrávací společností. Button je rozhodnutý ji podporovat všemi prostředky.

"Teď jsem ztratil vlastní identitu a jsem známý jenom jako Louisin přítel. Nosím odznak, který to hlásá, a lidé si ze mě dělají legraci, že bych si to měl napsat na svůj monopost," vylíčil. Také rozeslal všem známým textové zprávy, aby jeho partnerku v soutěži podpořili.

O tom, zda Buttonova přítelkyně uspěje a získá možnost prorazit do světa showbusinessu, se rozhodne v sobotu večer v dalším kole soutěže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám