Hlavní obsah

Kupte si dovolenou, dostanete peníze zpátky

Už deset let můžete při nákupech uspořit díky portálu Plná Peněženka. Ten výročí svého vzniku slaví výjimečnou nabídkou pro cestovatele.

Foto: Shutterstock.com

Užijte si dovolenou díky Plné peněžence

Článek

Ve svých oblíbených obchodech si pořizujete zážitky a věci, po kterých toužíte, ale zároveň s tím šetříte. Zní to jako pohádka, ale jde o realitu, která trvá dokonce už deset let! Část peněz ze svých nákupů totiž dostanete zpátky, pokud využijete služeb cashback portálu Plná Peněženka.

Plná Peněženka je největší cashback portál svého druhu u nás. Za celou dobu svým více než 820 000 uživatelů připsal na odměnách úctyhodných 176 milionů korun. Princip jeho používání je přitom velice jednoduchý. Zdarma se zaregistrujete, najdete si v katalogu Plná Peněženka obchod, ve kterém máte zájem nakupovat, a proklikem si zajistíte výhodnější cenu v podobě cashbacku, tedy vrácení části peněz.

Oslava s výjimečným darem

U příležitosti oslav své první úspěšné dekády domluvila Plná Peněženka pro své uživatele zcela výjimečnou nabídku ubytovacího serveru Booking.com. Až do 10. dubna tak máte možnost získat z platby za svůj dovolenkový pobyt celých 10 procent zpět. Hned máte o pořádný důvod víc dopřát si zasloužené volno, že? A to není vše!

Foto: Shutterstock.com

Vybavte se na dovolenou s Plnou Peněženkou

Úsporou při nákupu dovolenkového pobytu přes Booking.com to teprve začíná. Plná peněženka má totiž v nabídce přes 900 obchodů a řada z nich je spojená právě s výlety a dovolenými. Tím pádem můžete všechno, co potřebujete, pořídit na jednom místě a navíc za výhodnou cenu.

Dovolená, která se vyplatí

Ušetřit můžete při nákupu letenek kupříkladu s Lufthansou nebo Swiss, při sjednávání cestovního pojištění u AXA, ČSOB i Pojisteni.cz nebo při půjčování auta u Rentalcars. Své peníze dostanete zpátky také v případě, že si budete chtít na dovolenou pořídit nový kufr, kupříkladu u BoardStar. A když už v tom budete, nezapomeňte si na cestu přibalit plavky ze Sportisima a opalovací krém z Notina. Už máte rozmyšleno, za co během svého výletu utratíte peníze z cashbacku?

Používání portálu Plná Peněženka je teď ještě příjemnější, protože běží na nové verzi webových stránek. A Plná Peněženka neúnavně pracuje na tom, aby přinášela další a další výhodné nabídky a novinky. Záběr má opravdu široký, vybere si jistě každý. A proč si oblíbené internetové nákupy neudělat ještě více příjemné, že?

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám