Hlavní obsah

Po cvičení na kafe a zákusek. Matka tří dětí přetavila sny ve skutečnost

Novinky, Tereza Rakoušová

Nejdřív si zacvičit a pak si vychutnat kávu a malý zákusek. Hostem nového dílu podcastu Po mateřských stopách je Zuzka, majitelka podniku, který je kombinací kavárny a tělocvičny. V rozhovoru se dozvíte zajímavosti o Pilates, ale také o tom, jak se z myšlenky o vlastním podniku může stát skutečnost.

Foto: Novinky

Po mateřských stopách

Článek

V DNEŠNÍM DÍLE SE MIMO JINÉ DOZVÍTE:

  • Jak to udělat, abyste se nebáli příchodu dvojčat (1:50)
  • Kdy nejsou sklapovačky ten nejlepší nápad (15:00) 
  • O kavárně a studiu s rodinnou atmosférou (16:52) 
  • “Mučící” nástroj jménem Reformer (32:36)

Zuzka chtěla vždy velkou rodinu. Nyní je mámou tří dětí, jednoho kluka a dvou holek - dvojčat. Jakožto Pilates instruktorka vždy snila o vlastním studiu, a zároveň dětem doma ráda pekla. Proto se rozhodla své vášně spojit do jednoho a otevřela si podnik, který slouží jako kavárna a studio zároveň. Návštěvníci si mohou zacvičit Pilates pro začátečníky i pokročilé, v nabídce jsou také kruhové tréninky a cviky na speciálních strojích.

Otevření vlastního podniku předcházelo mnoho let vymýšlení, péče o nemocného tatínka, a nakonec také doba covidu, kdy se Zuzka na chatě starala o tři dospívající děti, dohlížela na jejich online výuku a snažila se, aby měly dostatek pohybu.

Tenkrát také natočila několik Pilates videí, protože nemohla vést lekce naživo. Následně se rozhodla uskutečnit svůj sen a otevřít si vlastní studio s kavárnou.

Cvičení Pilates je vhodné téměř pro všechny. Doporučuje se pro těhotné, ženy po porodu, lidi s nadváhou, se sedavým zaměstáním, pomáhá s bolestí zad, s rekonvalescencí po úrazech, a pozitivně působí také proti stresu.

Poslechněte si příjemné povídání o cestě jedné maminky za splněným snem. Celý díl si pusťte v audio přehrávači v úvodu článku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám