Hlavní obsah

Na alkohol na ulici v Dubaji zapomeňte, emirát láká na něco úplně jiného

Přemýšlíte, kam byste se vyrazili odreagovat po konci nejpřísnějších restrikcí, až půjde snáze vycestovat do zahraničí? V prvním dílu podcastu Pas a pusu jsme probírali důvody oblíbenosti hypermoderního emirátu a povídali si o tom, co si nemůžou dovolit někteří lidé, kteří v Dubaji žijí.

Foto: Novinky

První díl podcastu Pas a Pusu vás zavede do Dubaje

Článek

Dubaj je jedním z nejrychleji rozvíjejících se měst na světě. V době celosvětové pandemie se Dubaji daří „zůstat otevřená”, ač za cenu přísného testování a mnohých nařízení. Restaurace fungují, obchodní střediska jsou otevřená, a tak se není co divit, že jde v současné době o jednu z destinací, po kterých pokukují turisté z celého světa. Více se dozvíte v našem novém podcastu Pas a pusu.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Letecký pohled na moderní centrum Dubaje. Když si uděláte dobrou rešerši před cestou, nebudete se nudit ani vteřinu.

Pokud byste chtěli vyrazit do Dubaje se svými dětmi, určitě si přečtěte o zábavních parcích, které můžete navštívit. Pakliže máte potřebuju si vynahradit zavřené restaurace v České republice, možná vás navnadí mé tamější gastronomické orgie, které mě nevyšly vůbec draho. A jestli jen přemítáte nad tím, jak asi vypadá dovolená v Dubaji v době covidové, můžete si přečíst naši reportáž na toto téma. A pokud vás zajímá nejen Dubaj, ale celý svět, můžete mě sledovat na Instagramu.

Reklama

Výběr článků

Načítám