Hlavní obsah

Horoskopy na 2. svátek vánoční

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motto dne : Na svatého Štěpána, každý se má za pána

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

BERAN ( 21.3. - 20.4.)

Nenaříkejte si na nevolnost, důsledek nekontrolované chuti k jídlu. Místo zlořečení tradicím, se už dopoledne vydejte na delší procházku, nebo se běžte podívat, kde jste loni uschovali  lyže, brusle či sáňky.  Rádi by vás viděli vzdálenější příbuzní.

BÝK ( 21.4. - 21.5.)

Sympatický den, jako předurčený k rodinným akcím. Nepodlehněte pocitu viny, který vám budou sugerovat osoby s nenaplněnými představami. Máte plné právo na vlastní životní hodnoty. Důležité rozhodnutí uděláte na naléhání Jupiteru.

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Alespoň pár chvil věnujte vnitřnímu rozjímání. Máte šanci otevřít své nejlepší stránky. Nezapomínejte na samotné a opuštěné příbuzné, známé a sousedy. Není jim v těchto dnech lehko. Vnitřní rovnováhu vám zajistí aura Venuše.

RAK ( 22.6. - 22.7.)

Nemusíte se tvrdohlavě držet starých zvyků a návyků. Určitě neuděláte chybu, když se více otevřete novým přáním rodiny i přátel. Poměrně snadno dokážete rozesmát všechny morouse a přivést na veselejší myšlenky trudomyslné známé. 

LEV ( 23.7. - 22.8.)

Mějte na paměti, že sebelépe skrývaná nedůvěra může citelně zranit. Dnešní sváteční den vybízí k otevřenosti a upřímným rozhovorům. Nebude-li se chtít partnerovi do přírody, určitě nepohrdne pozváním na nějakou kulturní akci.

PANNA ( 23.8. - 22.9.)

Mohla by se na vás projevit únava z minulých dní. Nestyďte se to přiznat, nejste sami. Konstelace Marsu a Pluta nabádá k zvýšené péči o zdraví a bezpečnost. Pořádně vás zaskočí někdo z vašich  nejstarších příbuzných. Nezůstanete mu nic dlužní.

VÁHY ( 23.9. - 23.10.)

Opatrně s hodnocením povahových vlastností jiných lidí. Jedna neuvážená poznámka a máte zkažený  zbytek dne. Snažte se naladit na převládající sváteční vlnu. Mohli byste hodně udělat pro jistou osobu. Otázkou je, jestli to zaregistrujete.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Přestože si myslíte, že víte, kam půjdete a co budete dělat, náhoda vám může vyvést překvapivý kousek. Nedivte se, kdybyste ocitli někde úplně jinde. Pravda může být někdy docela krutá. Nemilé zprávy sdělujte citlivě, s velkou ohleduplností.

STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)

Jste v dobrém rozmaru a rádi se zúčastníte každé legrace. Určitě nezůstanete jen pasivním divákem. Jenom to nepřežeňte, pro jistotu se vyhněte kanadským žertíkům.  Dušičku vám pohladí vděčný pohled někoho, komu jste hodně pomohli.

KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)

Neberte na lehkou váhu přání dětí a partnera. Chcete-li, aby i dnešní den proběhl v pohodě, musíte se jim nějak přizpůsobit. Pevné nervy budete potřebovat při obědě nebo večeři s příbuznými. Nevhodné poznámky přejdete významným mlčením.

VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)

Pohyb Neptunu a Luny dává zelenou vašich slabůstkám. Oslabuje zejména vaši odolnost vůči dobrému jídlu a lichotkám. Mějte rovněž na paměti, že práce a peníze se jako téma k svátečnímu hovoru nehodí. Vážně naruší pohodovou atmosféru.

RYBY ( 21.2. - 20.3)

K neuváženostem vás bude svádět Saturn. Nastanou chvíle, kdy bude lepší vzdát se iniciativy a držet se rad partnera a přátel. Určitou velkorysost byste měli prokázat vůči dospívajícím potomkům. Mají právo se rozloučit se svátky po svém.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám