Hlavní obsah

Al Dhábba: Vrátila jsem se ke jménu po otci

Právo, Jaroslav Špulák

Gabriela Al Dhábba postoupila minulou neděli do finále druhého ročníku soutěže Česko hledá SuperStar. Od vítězky jii přitom dělilo jen pár desítek hlasů.

Foto: Miroslav Bžoch

Muzikanti v ulicích Týna nad Vltavou

Článek

Gabriela přitom byla na pódiu nervózní, byť má značně zkušenosti. Zpívala s Queen Revivalem a s Citronem na pódiu Lucerny: "Tenkrát jsem byla pouze v roli doprovodné vokalistky a to se nedá srovnávat. Já si tu Lucernu především užila. Samozřejmě jsem před vstupem na pódium nervózní byla, ale jakmile to začalo, všechno ze mě opadlo. Byly to jednorázovky. Jako zpěvačka jsem neměla tolik prostoru, dalo mi to ale zkušenost, že je dobré se trémy nebát.

Ač to máte nazkoušené, může se před porotou stát, že když tam člověk stojí, zazpívá jinak, než by chtěl. " Také ji porota vytkla, že výšky nebyly nejjistější.

Gabriela Al Dhábba však v té době používala jiné příjmení - Sýkorová. "Máma si po rozvodu s mým otcem vzala Čecha a mě nechali přejmenovat na Sýkorovou, po něm. Žili jsme spolu čtrnáct let, ale nikdy se mezi námi nevytvořil takový vztah, abych chtěla dál to jméno používat. Když mi byla osmnáct, svobodně jsem se rozhodla vrátit ke jménu po mém otci, Al Dhábba."

Soutěži Česko hledá SuperStar se podrobně věnuje sobotní příloha Práva Styl, kde budou otištěny i rozhovory s postupujícími zpěvačkami.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám