Hlavní obsah

Ježíšek naslouchá dětem v telefonní budce

Právo, lh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zavolat přímo Ježíškovi mohou děti na Vítězném náměstí v Praze 6 od 9. do 21. prosince. Ve speciální telefonní budce mu sdělí, co by nejraději našly pod vánočním stromkem.

Článek

"Přijít lze od pondělí do pátku mezi 12:00 18:00. O víkendu mezi 10:00 a 18:00," upřesnil Právu tiskový mluvčí Prahy 6 Martin Šálek. Prozradil, že přání zaznamenává v budově městského úřadu zvídavá telefonistka. Ta volající pečlivě vyzpovídá. Zjistí rovněž, jak se jmenují a kolik jim je let.

Tajná přání poté předá jejich rodičům. "Tváří se, že je Ježíšek. Děti si z ní ale srandu nedělají. Opravdu se snaží sdělit jí, co by chtěly," konstatoval Šálek.

Na noc se budka zamyká. Akce patří k vánočnímu programu, na který městská část letos vyčlenila milión korun. Na Vítězném náměstí vyroste také nafukovací stan, kde se bude konat velká část kulturního programu. Vystoupí tam například skupiny Jablkoň, Koa nebo zpěváci Ivan Hlas a Vladimír Mišík.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám