Hlavní obsah

Z domu Velkého bratra odešel Milan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V neděli večer vypadl z domu Velkého bratra Milan. bez jednoho dne tam strávil tři měsíce. Zůstává pět posledních soutěžících a to v dámské přesilovce: Lena, Eva, Renata a z pánů Filip a Shrek.

Článek

V pondělí to bude přesně tři měsíce, co jsou soutěžící - kromě Renaty, v domě. Možná právě proto jsou tak podráždění. Hádají se kvůli cigaretám i kvůli jídlu. Velký bratr zřejmě chce, aby, ač nedobrovolně, najeli na zdravý životní styl. Avšak vždy se najde někdo, kdo se snaží bojovat. Filip se tak pokusil o vzpouru proti Velkému bratru, když nabádal ostatní, aby si vypnuli porty.

Lena má trochu jiný problém, zdá se, že chronicky žárlí. A sice na Renatu. Vadí jí, že má k Filipovi blíž, než se sluší. Filip se o tom ale nechce bavit: "Já o našich problémech nebudu mluvit před někým třetím". Na to má však Lena vtipnou odpověď: "A co ty kamery?"

Lena sice bojuje jak jen jde, ale je vidět, že Filipa má stále ráda. Důkazem toho byl milostný dopis, který napsala právě jemu. Vzhledem k jejímu normálnímu hrubému vystupování překvapila, jak romantická a něžná dokáže být, když odkryje svou druhou tvář: "Má láska k tobě je jak skála v zemi - na pohled neviditelná, ale tvrdá. "

I ostatní soutěžící, kteří měli stejný úkol - tedy vyznat lásku k někomu v domě, překvapili. Nejen svou romantickou duší, ale také studem a dojetím.

Už tak dojatá však asi není TV Nova, neboť sestřihy z domu Velkého bratra přesunula na 17:50. Vymění si tak čas se seriálem MASH.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám