Hlavní obsah

Regina i Rosťa z VyVolených stráví Vánoce s rodinou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Regina i Rosťa, bývalí soutěžící reality show VyVoloení na Primě, shodně hodlají letošní Vánoce strávit v kruhu rodinném. Zatímco Regina dárky začne kupovat co nejdříve, Rosťa je pořídí skoro na poslední chvíli.

Článek

Regina se chystá na nákup vánočních dárků co nejdříve. "Kolik utratím, se většinou odvíjí od toho, kolik mám penízků. Takže letos to bude hrozně kruté, pozitivně!" I ona má ráda cukroví, nejvíc včelí úly. "Kdysi je pekla maminka a teď už je to na sestřičce," podotkla Regina.

"Štědrý den strávím u taťky doma, kde bude celá rodina, nevlastní bráchové, tátova přítelkyně, neteř, prostě všichni. Budu šťastná, když se všichni sejdeme u taťky a když všichni budeme mít čas."

Rosťa si chce svátky užít

Rosťa nemá čas, aby si na ulicích všímal sváteční výzdoby, nebo si to aspoň nepřipouští. "Nedávno jsem viděl v obchodním centru stromeček, ale zatím to se mnou nic nedělá," uvedl. "Dárky budu nakupovat 23. nebo 24. prosince. Budu se snažit potěšit, takže koupím, co se mi bude líbit."

Doma před svátky smejčí hlavně jeho maminka, Rosťa se do úklidu moc nežene. Ale cukroví si rovněž oblíbil, má rád věnečky, které peče jeho babička. "Vánoce strávím doma v Šumperku s rodinou. Přeju si, aby hlavně byla pohoda, abychom si svátky mohli pořádně užít."

"Vánoční zvyky některé dodržuji. Nejím, abych viděl zlaté prasátko, dávám šupinky pod talíře, jíme vánočního kapra, krájíme jablíčka a lijeme vosk."

Reklama

Výběr článků

Načítám