Hlavní obsah

Filmový festival doprovodí koncerty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potřetí se během konání MFF KV prostor Lázní I promění v klub Go Roxy Lázně I. Jeho dramaturgii má na starosti známý pražský klub Roxy. Kromě produkcí známých domácích a zahraničních kapel a DJů, jako je Britové Clip Z Shane London nebo skupiny Kryštof a Tata Bojs, se v prostorách budovy uskuteční výstava fotografií Ondřeje Pýchy s názvem Lidi.

Článek

Akce se budou konat během celého Karlovarského festivalu s výjimkou 3. a 4. července. 

Vstupné na jednotlivé večery stojí mezi 150,- a 200,- Kč a lístky si lze zajistit na pokladně klubu Go Roxy Lázně I, který je situovaný naproti Grandhotelu Pupp v Karlových Varech.

PROGRAM

Pátek 2. 7.
Na úvod klub nabídne party In Da Bush, na které se představí jedna z vycházejících hvězd britské drumandbassové scény DJ Clip Z a tuzemská DJská špička v čele s IM Cyber, Katchou a Akirou.
Pondělí 5. 7.
První večer druhého týdne nabídne koncert world beatové kapely Bajofondo Tango Club, jejíž členové pochází z Mexika, Uruguaye a Argentiny a podíleli na hudbě k filmům Amores Peros a 21 gramů. Skupina spojuje elektroniku s postupy tanga. Po koncertu bude hrát DJové z Pro Sound Systému, který tvoří Liquid A, General Kryshpeen a MC Dr. Kary.
Úterý 6. 7.
Pražská skupina Tata Bojs, která vydala letos desku Nanoalbum, vystoupí v Lázních I v úterý. Po koncertu bude znít progresivní house a trance. Hrát bude britský DJ Shane London, který se českému publiku představil na festivalu Go Planet Roxy 2003 v Táboře. Sekundovat mu bude v Čechách zdomácnělý Američan DJ Joel Einhorn.
Středa 7. 7.
Další populární tuzemská skupina Kryštof v čele se zpěvákem a hercem Richardem Krajčem bude hrát ve středu. Soubor právě ve studiu dokončuje pod producentským dohledem Jana P. Muchowa novou desku. Na koncertě by měly zaznít i nové písně. Zbytek večera bude patřit členům skupiny Significant Other, které v projektu Significant Brother Soundsystem doplní zpěvačka Ohm Square, Charlie One.
Čtvrtek 8. 7.
Funky přivezou do Karlových Varů Monkey Busieness. Sestava kolem Romana Holého, zpěváka Matěje Ruperta a zpěvačky Tonya Graves přenechá po koncertu podium zkušeným DJům Airtovi, Lucasovi a Raiovi.
Pátek 9. 7.
Hned dvě skupiny se představí v pátek. Hlavní hvězdou večera bude pražská formace Skyline, která po vydala nové album Urbanica. Před nimi se představí loňský objev 100°C z Mariánských Lázní. Na koncert naváže breakbeatová party DJů Howsky DC, Sakiho a Kaplicka.
Sobota 10. 7.
Poslední noc karlovarského festivalu bude patřit taneční klubové party DJů Trávy a Loutky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám