Hlavní obsah

Co je nového? Stejný, a přece jiný festival

Novinky, far

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Zkušeného a lety prověřeného obrážeče karlovarského festivalu minimálně jedna změna bude zajímat: rekontrukce se dočkalo kino Čas. Letošní ročník prošel také menšími organizačními změnami. Vyhlášený bar se přesunul z Pekla nad bazén a v Thermalu se zřídil dětský koutek.

Článek

V zrekonstruovaném kině Čas, které nabídne na pětačtyřicet snímků, si budete filmy užívat v nových pohodlných sedadlech. Zvětšil se prostor mezi sedadly, konečně si budete moct natáhnout nohy a proměnou prošla i elektroinstalace.

Symbolický klíč od kina převzal prezident MFF KV Jiří Bartoška na začátku tohoto týdne. Investice se vyšplhala na více jak dva miliony korun a původní kapacita se musela snížit z 330 míst na 216.

Přesuny barů

Zásadní změnou pro barové a party maniaky je, že se oblíbený klub Sierra bar v suterénu hotelu Thermal známý dříve jako Peklo přesunul nad bazén hotelu Thermal. Pařit jak o život se tak bude ve Freddie´s Sierra Lounge. Větší co do velikosti i nabídky je letos Pódium plné energie Skupiny ČEZ před Thermalem.

Novinkou také je, že program klubu v Lázních I je oproti předcházejícím ročníkům celodenní. Pro mrňouse se pořadatelé rozhodli zřídit v Thermalu dětský koutek. Provoz zajišťuje Mateřské centrum Karlovy Vary a funguje celý den a najdete jej v prvním patře vedle hotelů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám