Hlavní obsah

Ali Amiri se vrací domů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpívající doktor, miláček žen a dívek, zpěvák Ali Amiri se po sedmi letech podívá konečně zase domů do Íránu Ne však na dlouho. Patnáctého ledna už bude v Praze, a dokonce, jak se říká, začne zařezávat. Přijal místo lékaře na kožním oddělení a na pacienty se už moc těší. Teď ale myslí především na to, co vybrat ještě na poslední chvíli jako pozornost pro své blízké.

Článek

"Vánoce strávím doma se svou rodinou, maminkou , otcem, oběma  sestrami a bráchou. Nesešli jsme se strašně dlouho dobu, konečně se všichni uvidíme, sedneme si  ke  stolu a budeme si povídat, nemůžu se už dočkat. Štědrý den je u nás sice trochu jiný, ale my máme  hodně kamarádů křesťanů, budeme si dávat dárky. K večeři budeme mít také rybu, i když to nebude český kapr, my máme jiné ryby," řekl se smíchem Ali.

Populárního Aliho Amira, který bývá také přezdíván Perský princ čeká příští rok kromě zahájení lékařské praxe také premiérové vystoupení v muzikálu. Michal David pro něj píše speciální roli přímo na tělo v muzikálu Angelika. "Budu hrát perského velvyslance Bachtiariho, mám tam duet s Angelikou a dvě krátké písničky v perštině, ke kterým na hudbu Michala Davida píšu text," pochlubil se.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám