Hlavní obsah

Sabina Laurinová nakoupí dárky na poslední chvíli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z rozchodu s Pepou Vojtkem se Sabina Laurinová už dávno vzpamatovala. Zhublá kila časem přibrala a opět jenom září. A navíc je neustále v jednom pracovním kole.

Článek

"Pokud jde o můj zjev, tak zatím ještě se sebou vůbec nic nedělám. Myslím si, že to snad není třeba. Hlavně, aby ze mne vyzařovala spokojenost. A teď už zase jsem spokojená. Žiji přímo v každodenním blázinci a v jednom záhulu. Každé ráno vedu Valentinku do školky, potom na angličtinu, pak na nějaký kroužek a na různé její aktivity. Když nemohu, tak zaskočí rodiče. Už jí příští rok bude pět let. Letí to."

Vánoce očima dítěte

I kvůli Valentince nechce Sabina opomenout nic z toho, co patří k vánočním přípravám a svátkům.

"Už teď v adventní době se moc těším na Vánoce. Prožiji je v rodinném kruhu s rodiči a s mojí holčičkou. Mám nyní Vánoce moc ráda, protože se na ně dívám úplně jinak - očima dítěte. A to jsou úplně jiné svátky než ty dřívější," raduje se Sabina Laurinová. V jednom však úplně čisté svědomí nemá.

"Musím se přiznat, že ale nemám ještě žádné dárky. Nakupovat a všechno připravovat budu až na poslední chvíli," usmívá se Sabina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám