Hlavní obsah

Žralok na hlavě či třetí oko. Ital vás ve vteřině oklame

Novinky, nčs

Make-up, to není jen prostředek, jak zvýraznit ženskou krásu, sladit barvu pleti či zakrýt její nedokonalosti. Může se využít také jako umělecká pomůcka, se kterou jdou dělat divy. Jedním z takových „make-upových kouzelníků” je i Ital Luca Luce.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Italský umělec si dokáže na obličeji vytvořit optické klamyVideo: AP

 
Článek

Jednačtyřicetiletý muž z Milána dokáže na svém obličeji, případně celé hlavě, vytvořit doslova umělecká díla. Luce během prezentování svých výtvorů dokonale zmate divákovo oko, takže najednou se na hlavě objeví hlava žraloka, za chvíli se na vás umělec „dívá“ třetím okem a nakonec si „propíchne“ nos tužkou.

„S malováním na obličej a hlavu jsem začínal před několika lety. Když jsem tehdy projížděl internet, nic podobného jsem neviděl,“ říká Luce, jenž je v Itálii známý rovněž z televizních pořadů.

A kde hledá inspiraci ke svým výtvorům? „To je různé, někdy jsou to horory, ale mnohdy také úplně obyčejné věci, které mi prostě zůstávají v paměti. Vždycky se snažím být hlavně originální, abych vytvářel věci, které přede mnou nikdo jiný nedělal,“ dodává Ital.

Odstranění tetování nebo permanentního make-upu nemusí být jednoduché

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám