Slavný francouzský šéfkuchař otevřel v Paříži plovoucí restauraci
Novinka francouzské kulinářské legendy, která je napůl restaurací a napůl lodí, nese název Ducasse sur Seine.
Samotnou loď navrhl lodní architekt Gérard Ronzatti, který dostal za úkol vytvořit něco, co spojí lodní a suchozemský svět. Design lodi má odkazovat jak na klasickou, tak na barokní architekturu.
Chlouba francouzského šéfkuchaře je napůl lodí a napůl restaurací.
Foto: Profimedia.cz
O interiér se pak postarali návrháři Maurizio Galante a Tal Lancman. Vnitřek je pochopitelně celý prosklený, aby se hosté mohli při večeři kochat krásou hlavního francouzského města.
Interiér restaurace je prosklený, aby se hosté mohli kochat.
Foto: Profimedia.cz
Na jídelním lístku najdete klasickou francouzskou kuchyni. Očekávat tak můžete nezapomenutelné pokrmy, jako je například pečené kuře s bylinkovým máslem a paštikou z foie gras z perličky kropenaté. A jak už to u francouzských restaurací bývá, samozřejmostí jsou také vytříbená vína.
Může se Vám hodit na službě Firmy.cz: |