Hlavní obsah

Šel s kamarádem na jedno, ráno se ocitli na Ibize. Přítelkyně to neustála

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ne každý je fanouškem spontánních rozhodnutí. Svoje už o tom ví devatenáctiletý Brad Duff ze skotského Dundee. Ten se vydal za kamarádem „na jedno”, ale o několik hodin později už byli oba na ostrově Ibiza. Naštvaná přítelkyně se s Duffem rozešla, což ale podle fotek mladíka zase tolik nemrzí.

Foto: Profimedia.cz

Mladíci si udělali spontánní dovolenou.

Článek

„Zlato, jdu k Reecovi na jedno.” Takhle nějak se pravděpodobně loučil jeden víkendový večer skotský mladík se svojí přítelkyní. Tu by v danou chvíli asi ani ve snu nenapadlo, že za několik hodin její milý odletí s kamarádem na party ostrov Ibiza, kde si budou užívat v místních klubech a popíjet drinky na prosluněných plážích.

Přesně to se ale stalo. Dvojice devatenáctiletých mladíků se spontánně po několika pivech rozhodla, že si koupí za 150 liber (4400 korun) jednosměrné letenky na Ibizu a užijí si nečekanou dovolenou.

Němce při rozlučce se svobodou uštkla zmije do jazyka

Evropa

Když Brad, jenž se živí jako instalatér, poslal ráno přítelkyni fotografii s drinkem v ruce, dívka radostí zrovna neskákala. S Bradem se rozešla a dvojice mladíků pokračovala v dovolené.

„Máme se skvěle, užíváme si sluníčko a pohodu,” komentoval spontánní výlet Reece.

Mladíci zavolali v pondělí do práce a rodičům, kde se dočkali většího pochopení. „Šéf s tím byl v pohodě. Řekl mi: ‚Žiješ jen jednou‘,” doplnil Reece.

Oba muži mají nyní v plánu si užít zbytek dovolené a zamluvit si zpáteční let. Do vlasti už se jeden z nich ale vrátí jako nezadaný.

Anketa

Stalo se vám, že jste se s kamarády rozhodli odjet z hodiny na hodinu někam hodně daleko?
Ano, na takové výlety jsou nejlepší vzpomínky
50,6 %
Ano, ale raději bych to už neopakoval/a
3 %
Ne, ale rád bych to někdy zažil/a
23,3 %
Ne, své výlety si raději plánuji
23,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 14359 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám