Hlavní obsah

Šéfkuchař Punčochář končí v Grand Cru a otevře novou restauraci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražské restauraci Grand Cru, která se objevuje mimo jiné na předních místech ankety Maurerova výběru Grand Restaurant, koncem února končí šéfkuchař Jan Punčochář. Nahradí ho dvojice šéfkuchařů Svatopluk Hemmer a Saša Pavlovič. Punčochář chce na jaře otevřít svou vlastní restauraci, informoval web E15.cz.

Foto: archiv restaurace Grand Cru

Jan Punčochář

Článek

Punčochář se mimo jiné loni stal potřetí vítězem ankety Zlatý kuchař, kterou vyhlašuje redakce časopisu Gastro profi revue. V restauraci Grand Cru připravoval jídla od jejího začátku v roce 2014.

Předtím deset let vařil v pražské restauraci Le Terroir, která několikrát získala michelinské ocenění Bib Gourmand neboli „dobré jídlo za přijatelné ceny“.

„U pana Punčocháře vyhrál dávný sen věnovat se české kuchyni v tradiční pivnici, což chce s partnery realizovat v restauraci U Matěje na pomezí Hanspaulky a Baby,“ sdělila webu jeho mediální manažerka Jana Suja.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám