Hlavní obsah

Nová podložka na jógu vám otevře čakry, ale vyčistí účty

Novinky, jky

Začínáte svůj den v poloze lotosového květu a na sociální sítě nejraději zveřejňujete snímky svého těla zkrouceného do těch nejkrkolomnějších pozic? V dnešní době konzumní společnosti musíte počítat s tím, že se mnozí nebudou dívat jen na vaše vyrýsované tělo, ale i na podložku, na které cvičíte. A z toho, že se ve světě jógy pohybují i pozéři, chce těžit americký výrobce luxusních podložek Chakracarma.

Foto: Chakracarma

Podložka Chakracarma

Článek

Jak se lépe oprostit od materiálního světa a dopřát klidné chvíle své duši než při józe na podložce za statisíce? Paradox, který vnímají snad všichni až na samotné výrobce baví nejen ty, kteří jógu cvičí, ale snad každého, kdo žije v realitě.

Společnost, která má pobočky v Beverly Hills a Dubaji, nabízí podložky z pravé ručně zpracované kůže, osázené drahými kameny. Protože zatrhávat si trenýrky o blýskavé kamínky, to je jistě přesně to, co během cvičení chcete.

Foto: Chakracarma

Co podložka, to statisíce či miliony korun. Zde asi chudí lidé necvičí.

Drahé kameny v podložce však nejsou prý jen pro okrasu. Energie, kterou vyzařují, prý nabije vaše čakry a zajistí spirituální uvolnění. A pokud jste jen zmínění pozéři a nějaké ty pozitivní vibrace neřešíte, potěší vás, že základní verze podložky, nutno podotknout v ceně nového automobilu, je osázena diamantem (0,7 karátu), rubínem (3,5 karátu), smaragdem (1 karát), safírem (2,5 karátu), jantarem, opálem a karneolem.

Cena matrací začíná na 15 tisících dolarech (340 tisících korunách), ale v závislosti na tom, čím si budete chtít nechat podložku osadit, může cena vystoupat až ke 100 tisícům dolarů. A kdo by nechtěl dát za kus kůže s diamanty více než 2,3 milionu korun, že?

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám